Γενικά

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «100% στη διάθεση του Δ. Γιαννακόπουλου το βόλεϊ και όλος ο σύλλογος»!

Η «μάνα του λόχου» αποκρίθηκε θετικότητα στο ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να «τρέξει» το ανδρικό τμήμα βόλεϊ και ενδεχομένως να αναλάβει τα... ηνία του Ερασιτέχνη.

Με αφορμή την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να «τρέξει» οικονομικά το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αλλά και την πρόθεσή του να αναλάβει εν γένει τα ηνία του Ερασιτέχνη, η πράσινη «μάνα του λόχου» εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει πως στέκεται στο πλευρό του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, δηλώνοντας διατεθειμένη να του παραδώσει τα... κλειδιά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

«Η Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. με χαρά διάβασε τη δήλωση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και είναι στη διάθεσή του για οποιαδήποτε διαδικαστική κίνηση ή ενέργεια μας υποδείξει σχετικά με την διοικητική διάρθρωση της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών, την οποία ξεκάθαρα όλοι μας επιθυμούμε να την ξανακάνει αντάξια του ονόματος του Συλλόγου.

Η αναφορά του δε, για την πρόθεση ανάληψης της Διοίκησης ολόκληρου του Ερασιτέχνη, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ενημερώνουμε όλο τον Παναθηναϊκό κόσμο ότι οι θέσεις της Διοίκησης και τα «κλειδιά» του Συλλόγου είναι 100% στη διάθεσή του από σήμερα, όπως άλλωστε έχουμε δηλώσει ανοιχτά από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x