Stoiximan Super League

«Για πάντα στις καρδιές μας, πρόεδρε…»

Δεν ξεχνούν στον Εργοτέλη τον μεγάλο διοικητικό ηγέτη τους, Απόστολο Παπουτσάκη, αφού τιμούν τη μνήμη του με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατό του.

Πέρασαν ήδη δύο χρόνια από τον θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη, ενός ανθρώπου που είχε στιγματίσει με τις πράξεις του ολόκληρη την οικογένεια του Εργοτέλη.

Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και πιστός στον κρητικό σύλλογο από το 2004 μέχρι τέλους, ο άλλοτε πρόεδρος της Super League (2012) έχει χαραχτεί στις μνήμες των ανθρώπων της ομάδας που με αφορμή τη σημερινή επέτειο, εξέδωσαν μια άκρως συγκινητική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το ημερολόγιο δείχνει 23 Ιουλίου. Ημέρα πένθους για όλους τους Εργοτελίτες. Σαν σήμερα, πριν από δυο χρόνια, έφυγε για πάντα από κοντά μας ο Απόστολος Παπουτσάκης. Ο ηγέτης, ο αναμορφωτής, ο αιώνια πρόεδρος στις καρδιές όλων μας.

Στο δρόμο που χάραξε εκείνος βαδίζουμε σήμερα όλοι όσοι υπηρετούμε τον Εργοτέλη. Τα λόγια, οι συμβουλές, οι σκέψεις και η φιλοσοφία του αποτελούν τον οδηγό μας για να κρατήσουμε ζωντανό το όραμά του.

Όπως "ζωντανός" παραμένει κι εκείνος, μέσα απ' όλα όσα τον θυμίζουν. Για πάντα στις καρδιές μας, πρόεδρε...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x