Έρχεται «καμπάνα» για τον Παναθηναϊκό

Ο πρώτος διαιτητής, Νώντας Γεροθόδωρος, σημείωσε στο φύλλο αγώνα ότι υπήρξε διακοπή 21’, λόγω των τριών πυρσών που άναψαν στο γήπεδο. Ακόμη γίνεται λόγος για αντεθνικά συνθήματα και λεκτική επίθεση στον Κώστα Προύσαλη.

Αντίθετα, «λευκό» ήταν το φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Φοίνικα Σύρου. Το παιχνίδι στο «Παλατάκι» διεκόπη στο τέλος του τρίτου σετ, με τους παίκτες του Φοίνικα να αποχωρούν ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Ακολούθησαν άσεμνες χειρονομίες του Εβάντρο και του Λέσκοφ, με τον Βραζιλιάνο να αποβάλλεται.

Ο πρώτος διαιτητής, Μπάμπης Παπαδογούλας, δε σημείωσε κάτι για την αποβολή του Βραζιλιάνου ακραίου και δεν είδε τη χειρονομία του Λέσκοφ, που ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ζητήσει τιμωρία των παικτών, εφόσον υπάρχει το βίντεο, αφού το παιχνίδι μεταδιδόταν από την κρατική τηλεόραση. Για την αποχώρηση των παικτών του Φοίνικα, ο Παπαδογούλας σημείωσε ότι στο ξεκίνημα του τέταρτου σετ έφυγαν προς τη φυσούνα μετά από παρότρυνση του Ράτκο Παβλίσεβιτς και επέστρεψαν άμεσα.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ