Super League 2

Έρχεται ο Κρισάντους και «τρέχει» για Ολυμπιακό

Στην Αθήνα θα βρεθεί εντός της ημέρας ο Μακόλεϊ Κρισάντους, ώστε να επικυρωθεί η συμφωνία του με την ΑΕΚ. Αισιοδοξία ότι θα ενισχύσει την Ένωση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δύο θέματα απασχολούν τους ανθρώπους της ΑΕΚ αυτές τις ημέρες. Το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα για την 15η αγωνιστική της Football League, που είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (2/2, 18:00), αλλά και ο Κρισάντους.

Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τη Σίβασπορ και αναμένεται να φθάσει εντός της ημέρας στην Ελλάδα γα να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» τα έχουν βρει με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή και εκτός απροόπτου αύριο θα επικυρωθεί η συμφωνία τους. Αν βεβαίως πάνε όλα καλά και στις ιατρικές εξετάσεις.

Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από Γερμανία, Κύπρο, όπως και από ομάδες άλλων χωρών, αλλά φαίνεται πως τα όσα του μεταφέρθηκαν από την ελληνική πλευρά, τον έπεισαν.

Πρόκειται για επιθετικό περιοχής, που έχει αρκετά καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ είναι και γρήγορος. Εκτιμάται ότι θα ντεμπουτάρει κόντρα στον Ολυμπιακό στο Κύπελλο στο Φάληρο, που θα γίνει το δεύτερο δεκαήμερο του Φλεβάρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x