Δελτία Τύπου

Έρχεται το τουρνουά Free to Create στις 12 και 13 Οκτωβρίου

Το απόλυτο Streetball τουρνουά #FREETOCREATE 3ON3 στην καρδιά της Αθήνας. Free to Ball, Free to Score, FREE TO CREATE στις 12 και 13 Οκτωβρίου.

Μέσα στην καρδιά της Αθήνας, στην Πλατεία Συντάγματος, ένα πρωτοποριακό γήπεδο για 3ΟΝ3 με χρώμα ΝΒΑ και 48 ώρες με μπάσκετ και αυθεντική street culture.

Η adidas και το SLAMDUNK by Sneaker 10 διοργανώνουν το #FREETOCREATE 3ON3, το απόλυτο Streetball tournament στην Πλατεία Συντάγματος στις 12 και 13 Οκτωβρίου και προσκαλούν τους νέους που αγαπούν το μπάσκετ να δηλώσουν συμμετοχή.

Δύο ημέρες γεμάτες μπάσκετ, μουσική και εκπλήξεις στο κέντρο της Αθήνας σε μια γιορτή του street culture για όλους τους νέους της Αθήνας!

Εάν είσαι αγόρι ή κορίτσι από 13 έως 24 ετών, δεν έχεις παρά να δηλώσεις τώρα συμμετοχή στο www.freetocreate.gr και να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα από το SLAMDUNK by Sneaker 10, το αυθεντικό σπίτι του μπάσκετ, που μόλις άνοιξε τις πύλες του στην οδό Ερμού 37.

Το #FREETOCREATE 3ON3 θα διεξαχθεί σε ένα μοναδικό γήπεδο που θα φέρει το ΝΒΑ στην καρδιά της πρωτεύουσας. Οι αγώνες θα είναι δεκάλεπτοι, με ρολόι 12 δευτερολέπτων. Χωρίς ανάσα, break και ημίχρονα. Κάθε κατοχή μετράει και όποιος φτάσει πρώτος στα 21 κερδίζει το ματς!

Όλοι όσοι αγαπούν το μπάσκετ και το street culture, μπορούν να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες εντός και εκτός γηπέδου. Έλα για να συμμετάσχεις σε skills challenges και να απολαύσεις Skateboard & ΒΜΧ show από τους πιο έμπειρους riders.

Επισκέψου τώρα το ΝΕΟ αποκλειστικά μπασκετικό κατάστημα SLAMDUNK (Ερμού 37) και ανακάλυψε όλη την adidas συλλογή για να έρθεις ready to play.



Ζήσε 48 ώρες σε ρυθμούς μπάσκετ και street culture σε μια γιορτή με πολλή μουσική, Break Dance και Live music show από καλεσμένο έκπληξη.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ: www.freetocreate.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x