Μαχητικά Αθλήματα

Έσκασε η «βόμβα»: Συμφώνησε ο Γουάιλντερ για παιχνίδι και ρεβάνς με τον Τζόσουα!

Άντονι Τζόσουα και Ντιοντάι Γουάιλντερ τελικά θα αναμετρηθούν στο ρινγκ.

Άντονι Τζόσουα και Ντιοντάι Γουάιλντερ τελικά θα αναμετρηθούν στο ρινγκ, ίσως στο μεγαλύτερο παιχνίδι των τελευταίων ετών για την heavyweight κατηγορία.

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, η ιστοσελίδα ‘’worldboxingnews.net’’ μεταφέρει δηλώσεις ενός από τους δύο μάνατζερ του αμερικανού πυγμάχου, ο οποίος κάνει γνωστό ότι αποδέχθηκαν πρόταση που τους έγινε και έστειλαν υπογεγραμμένο το σχετικό έγγραφο.

«Η ιστορία είναι απλή. Ο Ντιοντάι Γουάιλντερ σήμερα αποδέχθηκε τους όρους που ο Άντονι Τζόσουα πρότεινε», ανέφερε ο Σέλι Φίνκελ σε δήλωση του στην ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Φίνκελ, ο Γουάιλντερ συμφώνησε στην διεξαγωγή του αγώνα στη Μεγάλη Βρετανία, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι στην πρόταση που έκανε ο Έντι Χερν, ατζέντης του Τζόσουα, υπάρχει όρος διεξαγωγής ρεβάνς.

«Το παιχνίδι θα γίνει στην Βρετανία, τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο», ανέφερε ο Φίνκελ

«Πιστεύω ότι θα έχουμε απάντηση του Τζόσουα στις επόμενες δύο ημέρες. Ο Ντιοντάι έγραψε στον Τζόσουα: Ε, δέχομαι την πρότασή σου. Ας παίξουμε στην Αγγλία», τόνισε και κατέληξε...

«Εάν για κανέναν λόγο ο Άντονι αλλάξει γνώμη τότε η πρόταση των 50 εκ. που του έχουμε κάνει είναι στο τραπέζι ακόμη. Ισχύει. Τώρα τα πάντα εξαρτώνται από τον Τζόσουα».

Πηγή: topranknews.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x