Ο ηθοποιός Matthew Perry που έγινε δημοφιλής ως «Τσάντλερ» απο τα «Φιλαράκια», μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Los Angeles, με πόνους σε στομάχι και έντερo.

Σύμφωνα με ξένα MME, ο ηθοποιός έπαθε διάτρηση στομάχου η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα από το ιατρικό προσωπικό.

«Ο Matthew είναι ευγνώμων για το ενδιαφέρον και ζητά διακριτικότητα για όσο καιρό διαρκέσει η νοσηλεία του» ανέφερε εκπρόσωπος του ηθοποιού στους δημοσιογράφους.

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός δίνει μάχη με την εξάρτηση από το αλκοόλ.Ο τηλεοπτικός «Τσάντλερ» από τη διάσημη σειρά «Φιλαράκια» είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη του με τις ουσίες και το αλκοόλ, ενώ είχε δημιουργήσει μια κλινική αποτοξίνωσης, την οποία και έκλεισε το 2016.

«Κυρίως έπινα και αλκοόλ και οπιούχα. Νομίζω ότι ήμουν αρκετά καλός στο να το κρύβω από τον κύκλο μου. Τελικά κατάλαβα ότι δεν έπειθα κανέναν. Είναι τρομακτικό, αλλά ήμουν ένας πολύ άρρωστος άνθρωπος», είχε αποκαλύψει ο ίδιος το 2013 στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.Ο ηθοποιός είχε σοκάρει όταν είχε παραδεχτεί ότι λόγω του εθισμού του σε αλκοόλ και ναρκωτικά δεν θυμάται τρεις ολόκληρες σεζόν των Friends!

Πηγή: thetoc.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ