Πόλο

Έσωσε τον Ολυμπιακό ο Γούνας

Χάρη σε ένα γκολ του Αλέξανδρου Γούνα στα 2’’ πριν τη λήξη, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε 9-9 τη Σολνόκι στην Ουγγαρία για την πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 9-9 με τη Σολνόκι στην Ουγγαρία για την πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών με γκολ του Γούνα στα 2’’ και έχασε την ευκαιρία να πάρει τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» άλλες φορές, άλλες φορές προηγούνταν και άλλες έχαναν με ένα γκολ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και φτάσαμε στην τελευταία οριακή φάση, που τους κράτησε «ζωντανούς» για την πρώτη δυάδα του ομίλου.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 4-5 στα μισά του τρίτου οκταλέπτου με γκολ του Ομπράντοβιτς, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα. Οι Ούγγροι ισοφάρισαν σε 5-5 και πλέον καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα μεγαλύτερο του ενός τέρματος.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 7-8 με γκολ του Φουντούλη στον παίκτη παραπάνω 2' πριν το τέλος. Οι Ούγγροι ισοφάρισαν με τον Ζάλανκι και με τον ίδιο προηγήθηκαν με 9-8, 11’’ πριν το τέλος. Οι Πειραιώτες με τον Γούνα στα 2'' έσωσαν το βαθμό.


Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 1-1, 4-4

Σόλνοκ: Νάγκι, Ανγκιάλ, Μπατόρι 1, Ζάλανκι 2, Γιάνσικ, Ζάτμαρι, Άλεκσιτς 1, Ράσοβιτς 1, Πρλαΐνοβιτς 1, Λάσιτς, Κις 1, Τέλεκι 1, Κάρντος 1

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x