Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Εθνική ποδοσφαίρου vs Εθνικής μπάσκετ;

Την ερχόμενη Κυριακή υπάρχουν πιθανότητες να συμπέσουν χρονικά οι αγώνες της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2016 και στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, κάτι που θα το γνωρίζουμε την Πέμπτη.

Η Εθνική ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσει την Ρουμανία στις 21.45, για τα προκριματικά του Euro 2016, σε πράλληλη μετάδοση απ' τη ΝΕΡΙΤ και τον ΟΤΕ TV.

Για την Εθνική μπάσκετ, στη φάση των «16» της διοργάνωσης της Ισπανίας την ακριβή μέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα της θα τα γνωρίζουμε αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Οι πιθανότητες να παίξει η Ελλάδα στο μπάσκετ την ίδια ώρα με αυτή του ποδοσφαίρου δεν είναι (θεωρητικά) οι περισσότερες, αλλά είναι απολύτως υπαρκτές. Σε κάθε περίπτωση αν συμβεί κάτι τέτοιο που θα γίνει για πρώτη φορά θα είναι κάτι που δεν θέλουν (για ευνόητους λόγους) η ΝΕΡΙΤ και ο ΑΝΤ1 (θα δείξουν ποδόσφαιρο και μπάσκετ αντίστοιχα), αλλά και ο ΟΤΕ (και τα δύο), έστω και αν ο τελευταίος είναι συνδρομητική πλατφόρμα και λειτουργεί με διαφορετική λογική.

Και σίγουρα δεν το θέλει ειδικά η ΝΕΡΙΤ που με το Ελλάδα-Ρουμανία, θα ...επιστρέψει στις μεταδόσεις της Εθνικής μας σε προκριματικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Οπωσδήποτε δεν θέλουν να σκέφτονται ένα τέτοιο σενάριο τα ιδιωτικά κανάλια ελεύθερης εμβέλειας (εκτός του ΑΝΤ1) που σε αυτή την περίπτωση θα χάσουν τα «αβγά και τα πασχάλια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x