Στίβος

Ετοιμάζεται για την επιστροφή του ο Καραλής

Την προετοιμασία του για τη σεζόν του κλειστού στίβου ξεκίνησε ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε μακριά από τις καλοκαιρινές διοργανώσεις.

Ο νεαρός πρωταθλητής του επί κοντώ λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τον ανοιχτό στίβο, αναγκάστηκε να σταματήσει την προετοιμασία του και να μπει σε πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό.

«Η περίοδος του τραυματισμού ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς έπρεπε να αποδεχτώ αυτό που συνέβαινε. Ωστόσο όλα πήγαν καλά και κατάφερα να ξεπεράσω τον τραυματισμό», τόνισε αρχικά ο αθλητής.

Ο Καραλής έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του στο γκρουπ του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ανδρέα Τσώνη, παρέα με τη Νικόλ Κυριακοπούλου. «Προσαρμόστηκα γρήγορα στο νέο περιβάλλον και σε αυτό συνέβαλε τόσο ο προπονητής, όσο και οι συναθλητές μου. Με βοηθάει πολύ η παρουσία της Νικόλ όχι μόνο σε επίπεδο προπόνησης, αλλά και ψυχολογικά. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας για τη νέα χρονιά και νιώθω ήδη πολύ καλά και ανυπόμονος να μπω και πάλι στους αγώνες.

Σύμφωνα με όσα έχουμε πει με τον προπονητή μου, θα κάνω τους πρώτους μου αγώνες τον Ιανουάριο. Ο στόχος για τον χειμώνα είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, ωστόσο, πρώτα από όλα, προέχει να είμαι υγιής», κατέληξε ο νεαρός, που του χρόνου θα διεκδικήσει τη συμμετοχή και τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Γκέφλε της Σουηδίας και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού (28/9-6/10) στην Ντόχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x