Μάλιστα, θα έχει ξεχωριστή σημασία και χροιά για την πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού παγκορασίδων το 2018 και το 2019, διότι έχει να κάνει με διεθνή επιτυχία της και με ταξίδι-πολύτιμη εμπειρία. Η ταλαντούχα αθλήτρια του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας θα βρεθεί από τις 10 έως τις 20 Δεκεμβρίου στην πόλη Νίγκμπο της Κίνας για να μετάσχει στο προπονητικό καμπ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ως μέλος της «Gen Hopes Squad 2019».

Από τη μια πλευρά, με τη θέση της στην ομάδα επιλέκτων, «εξαργυρώνει» την εξαιρετική παρουσία της στα καμπ επιλογών της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας ομοσπονδίας κι, από την άλλη, θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην κυρίαρχη χώρα του αθλήματος, από την πολυήμερη παρουσία στην οποία είναι βέβαιο ότι μπορεί να βγει πολλαπλά ωφελημένη.

Η Γκαϊντατζή θα παίξει στο αναπτυξιακό τουρνουά της Πάτρας το σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου και την επόμενη μέρα θ’ αναχωρήσει για την Κίνα με υπεύθυνο προπονητή τον ομοσπονδιακό Κωνσταντίνο Κωστόπουλο.

Η συγκέντρωση προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο του Νίγκμπο θ’ αρχίσει στις 12 του μήνα, θα ολοκληρωθεί στις 19 και η ελληνική αποστολή θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στις 20 Δεκεμβρίου. Η μαθήτρια της 1ης Γυμνασίου είχε εξασφαλίσει την παρουσία της στη «Gen HopesSquad 2019», ύστερα από την πολύ καλή εμφάνισή της στο διεθνές προπονητικό καμπ του Ομάν, με την επωνυμία «World Hopes Week & Challenge» στα τέλη Ιουλίου.

Απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής σε δύο ακόμα κορυφαία καμπ της I.T.T.F. και το ένα είναι αυτό της Κίνας. Μέχρι δέκα θα είναι οι συμμετέχουσες παγκορασίδες από όλον τον κόσμο κι από την Ευρώπη είχαν επιλεγεί τρεις.

Κορυφαίοι προπονητές από την Κίνα και όχι μόνο, βοηθοί προπόνησης και σπουδαίες αθλήτριες από διάφορες χώρες καθιστούν ιδιαίτερα χρήσιμη και αυτή την αγωνιστική δράση για την Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια.