Πόλο

Έτοιμη για Ολλανδία η Εθνική πόλο

Την Ολλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του World League πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει την Τρίτη η Εθνική ομάδα στο «Πέτρος Καπαγέοφ» στις 19:00.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από την Κυριακή πραγματοποιεί καμπ προετοιμασίας στον Πειραιά με το αντίστοιχο του Καναδά, ενώ στην Αθήνα ήδη βρίσκονται οι «οράνιε» με 14 πολίστες στην αποστολή.

Είναι οι: Έελκο Βαγκενάαρ, Κάιντ Βενχούις, Γιορν Βίνκελχορστ, Σαμ Φαν ντεν Μπουργκ, Λαρς Ρούτεν, Ρόμπιν Λίντχουτ, Πασκάλ Γιάνσεν, Σεμπαστιάν Φαν Μιλ, Γιέσε Νίσπελιγκ, Τόμας Λούκας, Γιέσε Κούπμαν, Γκας Φαν Ίλπερεν, Μίλαν Ντε Κοφ, Χάρμεν Μίλερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι ο Λέβαν Μπερισβίλι (Γεωργία) και ο Ράντου Ματάκε (Ρουμανία), ενώ παρατηρητής από πλευράς FINA ο Ζακ Ρασίν (Ελβετία).


Η βαθμολογία του δεύτερου ομίλου:
1. Κροατία 11-6 3
-. Ολλανδία 11-10 3
3. Γαλλία 10-11 0
4. ΕΛΛΑΔΑ 6-11 0
5.

Επόμενη αγωνιστική (10 Ιανουαρίου): Ολλανδία – Κροατία, ΕΛΛΑΔΑ – Γαλλία


Εν τω μεταξύ, το διήμερο καμπ με τους Καναδούς θα διεξαχθεί 7-8 του μήνα και σε αυτό θα συμμετάσχουν 15 διεθνείς πολίστες.

Ο Θοδωρής Βλάχος κάλεσε για το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης τους: Γαλανόπουλο, Αργυρόπουλο –Κανακάκη, Πρέκα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ζερδεβά, Τίγκα, Γούβη, Καπότση, Χρυσοσπάθη, Σολανάκη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Παπαναστασίου, Γιαννόπουλο, Χατζηγούλα (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Τσαχειλίδη (ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ), Νικολαϊδη (ΠΑΟΚ) και Τζωρτζάτο (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x