Χάντμπολ

Έτοιμη για τελικό η ΑΕΚ!

Η Ένωση αντιμετωπίζει στις 15:00 την Μαδέιρα στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ

Με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει αύριο την Πορτογαλική Μαδέιρα στις 15:00 στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Τσάλεντζ Καπ.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το WebTV της Δημόσιας Τηλεόρασης στο link http://webtv.ert.gr/ert-play-live/
Η Ένωση νίκησε 29-21 την Μαδέιρα στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα και έχει το πλεονέκτημα να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκό τελικό στο χάντμπολ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Νίκος Γραμματικός σχολίασε: «Είναι ένα δεύτερο σημαντικό παιχνίδι στη ημιτελική σειρά. Στην Πορτογαλία έγινε το πρώτο βήμα, αλλά είναι κάτι που πρέπει να ξεχάσουμε. Η Μαδέιρα είναι μια καλή ομάδα και αυτό μαρτυρά η πορεία της στην Ευρώπη, αλλά και στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Παράλληλα ο εγωισμός τους είναι πληγωμένος μετά το αποτέλεσμα πρώτου αγώνα.Το σημαντικότερο ωστόσο είναι σε ποια κατάσταση θα είμαστε εμείς, πρέπει να έχουμε σοβαρότητα, συγκέντρωση και διάθεση. Προφανώς παίζοντας μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο έχουμε φοβερό πλεονέκτημα. Ο κόσμος μας στηρίζει σε όλα τα ματς και μας έχει δώσει μεγάλη ώθηση για να φτάσουμε ως εδώ. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, τα παιδιά είναι και κουρασμένα, αλλά πιστεύω ότι όλοι θα δώσουν το κάτι παραπάνω για να είναι παρόντες σε αυτό το ματς».

Στον άλλο ημιτελικό η Ποτάισα Τούρντα (Ρουμανία) θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 16:30 την Βεστμανάγιερ (Ισλανδία) στη ρεβάνς της νίκης των Ισλανδών με 31-28.

Εφόσον προκριθούν στον τελικό ΑΕΚ και Ποτάισα Τούρντα, τότε το πρώτο ματς θα γίνει στη Ρουμανία 12 ή 13 Μαΐου και ο επαναληπτικός στην Ελλάδα 19 ή 20 του ίδιου μήνα, αφού οι Ρουμάνοι είχαν παίξει στην έδρα τους τον δεύτερο τελικό του Τσάλεντζ Καπ πέρσι απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Αν προκριθούν στον τελικό ΑΕΚ και Βεστμανάγιερ, θα γίνει κλήρωση στο Μαγδεμβούργο την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 για την σειρά των αγώνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x