Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναζητά με αντίπαλο τη Ρουμανία στο «Μελίνα Μερκούρη» την Τετάρτη στις 20:00 την πρώτη νίκη στο δρόμο της ανόδου στο Golden European League.

Η «γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία της για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, καθώς και ο Ντίμα Φιλίποφ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στη μέση του.

Αισιόδοξος για την έκβαση του πρώτου τελικού δηλώνει ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης. «Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη. Αυτήν τη φιλοσοφία έχουμε και με αυτήν τη φιλοσοφία θα υποδεχτούμε τη Ρουμανία. Η ομάδα έμαθε πλέον να κερδίζει όλα τα παιχνίδια και να δείχνει τη δυναμική της. Με αυτήν τη δυναμική πάμε για τη νίκη και μετά για το σκορ που θα μας βοηθήσει στον επαναληπτικό της Κυριακής.

Η Ρουμανία έχει καλούς παίκτες, αλλά εμείς κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και θέλουμε να νικάμε όλες αυτές τις ομάδες που θεωρητικά είναι στα μέτρα μας. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Silver European League για να αλλάξουμε επίπεδο και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας στις μεγαλύτερες κατηγορίες με καλύτερους αντιπάλους».


Αναλυτικά, η αποστολή της Εθνικής για το ματς με τη Ρουμανία:

Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Κώστας Στιβαχτής

Ακραίοι: Αλέξανδρος Ράπτης, Ανέστης Δαλακούρας, Μενέλαος Κοκκινάκης, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης

Κεντρικοί: Θοδωρής Βουλκίδης, Γιάννης Τακουρίδης, Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Παπαλεξίου

Διαγώνιοι: Νίκος Ζουπάνι

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Θεολόγος Δαρίδης


Η είσοδος για τους θεατές στο «Μελίνα Μερκούρη» θα είναι ελεύθερη.