Βόλεϊ

Έτοιμοι για Μπούρσα και κούπα στον Ολυμπιακό

Αποφασισμένοι για το πρώτο βήμα…

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μεγάλη Τετάρτη στο κλειστό του Ρέντη την Μπούρσα στον πρώτο τελικό του Challenge Cup και τόσο ο Μπράνκο Κοβάσεβιτς, όσο και η Τζίνα Λαμπρούση, δήλωσαν έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη.

«Θέλω να καλωσορίσω τους φίλους από την Μπούρσα γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις, και με την καλή έννοια έχουμε μια αθλητική αντιπαλότητα. Αυτό θα είναι το 5ο ματς που θα παίξουμε την τελευταία διετία κι όλα ήταν ενδιαφέροντα και με καλό επίπεδο βόλεϊ. Το ίδιο θα γίνει και τώρα», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Όσο για τις αλλαγές που έγιναν στην τουρκική ομάδα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, τόνισε: «Ίσως αυτό είναι ένα μικρό πλεονέκτημα για εμάς και εννοώ το ότι αλλάξαμε λιγότερο την ομάδα… Έχουμε κάνει σκάουτινγκ κι αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν υπάρχει πιθανότητα για πολλές εκπλήξεις…»

Ερωτηθείς τι θα ήθελε στον πρώτο αγώνα, απάντησε: «Καλύτερα να πάρουμε μια καθαρή νίκη, αλλά με τόσο δυνατούς αντιπάλους ο πρώτος στόχος είναι να παίξουμε το καλύτερο βόλεϊ και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Τι είναι καλύτερο, τι είναι αρκετό ποτέ δεν ξέρεις… Αυτή τη σεζόν παίξαμε κάποια ματς καλά στην έδρα μας, αλλά στα ημιτελικά και προημιτελικά παίξαμε καλύτερα εκτός έδρας. Δεν υπάρχουν κανόνες».

Τέλος ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε και στην παρουσία της ανδρικής ομάδας στον αντίστοιχο τελικό λέγοντας: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο».

Η Τζίνα Λαμπρούση, που εκπροσώπησε τις παίκτριες, είπε: «Είμαστε χαρούμενες που συμμετέχουμε για δεύτερη φορά στον τελικό. Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και μαζί με τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, Ανυπομονούμε να ζήσουμε την ατμόσφαιρα και να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη».

Όσο για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δείχνει να αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας τόνισε: «Θεωρώ ότι και στην έδρα μας έχουμε μπει συγκεντρωμένες, απλά έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας και ίσως σ’ αυτό δεν βοηθάει το ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα όμως είναι διαφορετικά, θα έχουμε ένα γήπεδο που θα κατάμεστο, αλλά έχουμε και μια πολύ δεμένη ομάδα η οποία ξέρει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή όταν πρέπει και χρειάζεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x