Γ' Εθνική

Έτοιμος για… διάψευση ο Ντομπρασίνοβιτς

Αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται με την έλευσή του στον Άρη παρουσιάστηκε ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, μιλώντας στη SportDay.

Ο νέος προπονητής του Άρη, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, μίλησε στη Sportday για την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της προπονητικής του καριέρας.

Αναλυτικά όσα ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε στη SportDay

Σίνισα, επιστροφή στην Ελλάδα, αυτή τη φορά ως προπονητής;

«Την Ελλάδα την αγαπώ πολύ, ίσως γιατί την έχω ζήσει λίγο (σ.σ.: γέλια). Πάντα σκεφτόμουν να ξαναέρθω και να που η ευκαιρία μού παρουσιάστηκε σχετικά σύντομα».

Πώς αντέδρασες όταν σε πήρε τηλέφωνο ο Καλαϊτζίδης να σου πει για τον Αρη;

«Δεν το σκέφτηκα καν. Δεν ρώτησα καν για το οικονομικό ή οτιδήποτε άλλο. Είπα αμέσως το “ναι” κι έκλεισα εισιτήριο για Θεσσαλονίκη. Ο Αρης είναι τεράστιο μέγεθος και θα δεχόμουν ακόμη και αν αγωνιζόταν στην 5η κατηγορία. Αισθάνομαι απίστευτα τυχερός για την ευκαιρία που μου δίνεται».

Η γνωριμία σου με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη έπαιξε ρόλο;

«Τον σημαντικότερο. Τον ξέρω, τον εμπιστεύομαι, γνωρίζω ότι είναι τελειομανής και εκτιμώ πολύ τις γνώσεις του. Οταν ήρθε πέρυσι στη Σαλαμίνα δεν υπήρχε τίποτα και σε λίγους μήνες έπαιζε ποδόσφαιρο που το ζήλευε όλη η Κύπρος. Ξέρω ότι είναι απαιτητικός, αλλά και τι ζητεί».

Αισθάνεσαι καθόλου άγχος επειδή είναι η πρώτη σου φορά σε πάγκο, σε μια ομάδα με τον στόχο της ανόδου αδιαπραγμάτευτο;

«Κοίτα να δεις. Και ως ποδοσφαιριστής μού άρεσε πάντα να λειτουργώ υπό πίεση. Ξέρω τι με περιμένει, σε ποια ομάδα έρχομαι, αλλά μου αρέσει η πρόκληση. Και να σου πω την αλήθεια, καλύτερα που ο κόσμος έχει μικρότερες προσδοκίες από εμένα. Το βλέπω σαν πρόσκληση να τους διαψεύσω. Πιστεύω ότι απαντήσεις δίνεις μόνο με τη δουλειά σου».

Πολυτέλεια χρόνου πάντως δεν θα έχεις...

«Είναι αλήθεια αυτό. Εχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και την υποχρέωση να κερδίζουμε. Από προχθές ενημερώνομαι συνεχώς για το υλικό της ομάδας, άρχισα να βλέπω παιχνίδια ώστε να μπω γρήγορα στο κλίμα. Είναι θετικό ότι μιλάω καλά ελληνικά, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα συνεννόησης».

Θα βρεις και αρκετούς γνώριμους σε σένα παίκτες;

«Ναι, τον Καλογέρη και τον Γεωργιάδη που ήμασταν συμπαίκτες, ενώ γνωρίζω και τον Πόι από το προηγούμενο πέρασμά μου από την Ελλάδα».

Ποια είναι η προπονητική σου φιλοσοφία και τι Αρη θα προσπαθήσεις να παρουσιάσεις;

«Καταρχήν μου αρέσει και μένα το 4-4-2 και δεν προτίθεμαι να το αλλάξω. Μου αρέσει η ομάδα να πιέζει, κάτι που προϋποθέτει καλή φυσική κατάσταση, να κυκλοφορεί την μπάλα, να ψάχνει συνεργασίες. Θέλω συν τω χρόνω ο κόσμος να ευχαριστιέται με αυτό που θα βλέπει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x