Πόλο

Έτοιμος για τη μάχη με Μπαρτσελονέτα ο Ολυμπιακός

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελονέτα για την έκτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρωτοπόρος του πρώτου ομίλου αντιμετωπίζει την Τρίτη στις 20:15 την πρωταθλήτρια Ισπανίας, με στόχο να πετύχει το «6 στα 6» και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Θοδωρής Βλάχος: «Η Μπαρτσελονέτα είναι μια πολύ καλή ομάδα και την αντιμετωπίζουμε σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, μέσα στην έδρα της όπου όλοι γνωρίζουμε πως είναι δύσκολα για κάθε αντίπαλο.

Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε για να παραμείνουμε ψηλά στον όμιλό μας. Και στις δυο ομάδες υπάρχουν αρκετοί παίκτες με ηγετικές ικανότητες και πάντα αυτά τα παιχνίδια μεταξύ μας, αναμφίβολα, είναι συναρπαστικά».


Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση. Η Μπαρτσελονέτα είναι μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο και είναι πολύ δύσκολο να παίζεις στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε άξιοι και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να συνεχίσουμε το θετικό σερί που τρέχουμε στη διοργάνωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x