Βόλεϊ

Έτοιμος για τη νέα πρόκληση ο ΠΑΟΚ

Το δεύτερο εμπόδιο στο δρόμο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» την Τετάρτη στις 18:00 θα υποδεχτεί την τουρκική BSSK Κωνσταντινούπολης στην Πυλαία στον πρώτο αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος θα έχουν για πρώτη φορά φέτος στην Ευρώπη στη σύνθεσή τους τον Χαβιέ Χιμένες.

Ο Σέρτζιου Στάνκου δήλωσε πως: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα. Η BBSK βασίζεται σε Τούρκους παίκτες, οι οποίοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, καθώς αγωνίζονται μαζί στην εθνική ομάδα της χώρας τους. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτήν την αναμέτρηση και ευελπιστώ ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας δίνουν πάντοτε περισσότερη ενέργεια με την παρουσία και την υποστήριξή τους.

Έχοντας τον κόσμο δίπλα μας, μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας δώσει καλές πιθανότητες πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Χακαν Οζκάν τόνισε πως: «Νομίζω ότι οι διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι μικρές. Και οι δυο πλευρές έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πλεονέκτημα.

Πρώτα από όλα, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Τετάρτη, ώστε να κάνουμε το έργο μας ευκολότερο στον επαναληπτικό της Κωνσταντινούπολης. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα καλό σύνολο με έμπειρους παίκτες και για αυτόν το λόγο θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x