Βόλεϊ

Έτοιμος για την «ανατροπή» ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μεγάλη «ανατροπή» κόντρα στη Βολερό και την Τρίτη στις 18:00 ετοιμάζεται για την υπέρβαση.

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται τη Βολερό στη ρεβάνς του 0-3 σετ των Καννών την περασμένη εβδομάδα και χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να πάει το ματς στο «χρυσό» σετ και να διεκδικήσει εκεί την πρόκρισή του στους «16» του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του. Έτσι, την αποστολή την αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου και Λάουρα Έμοντς.

Ο Σέρβος τεχνικός, μιλώντας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, είπε πως: «Σίγουρα, είναι δύσκολη η αποστολή μας, αφού δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, όμως θα είναι διαφορετικό ματς. Παίζουμε στο γήπεδό μας με τους φιλάθλους μας και αυτό αλλάζει τα δεδομένα, σε συνδυασμό με τα μαθήματα που πιστεύουμε ότι πήραμε από το πρώτο ματς.

Στην αναμέτρηση στη Γαλλία δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας έδωσε η Βολερό, αλλά στην έδρα μας με τους φιλάθλους θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτές τις καταστάσεις. Καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας υποστηρίξουν και αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα παλέψουμε σε αυτό το παιχνίδι ως το τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x