Κώστας Νικολακόπουλος

Έτσι έχασε ο Πλατανιάς στο β΄ ημίχρονο στο Καραϊσκάκη…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος θυμίζει μέσα από το sport-fm.gr δύο πραγματάκια γύρω από την ιστορία του…περιβόητου αγώνα Ολυμπιακού-Πλατανιά.

• Μάλιστα. Μας λένε ότι έγινε επίθεση στους παίκτες του Πλατανιά (προσέξτε ότι μόνο ο…αναπληρωματικός γκολκίπερ μιλάει για ξύλο) για να κάτσουν να χάσουν στο β΄ ημίχρονο από τον Ολυμπιακό…

• Δύο πραγματάκια απλά, από εμένα…

• Πρώτον, ο Ολυμπιακός έχανε στο ημίχρονο 0-1 (όπως έχανε κι από τον Πλατανιά) τόσο από τον Αστέρα, όσο κι από τον Παναιτωλικό. Και τα δύο ματς τα γύρισε στο β΄, κερδίζοντας 2-1 και 3-1 αντίστοιχα, όπως κέρδισε και τον Πλατανιά 2-1. Δεν νομίζω να έγινε κι από αυτούς καμία…καταγγελία για…επίθεση στο ημίχρονο.

• Δεύτερον, ο Πλατανιάς όπως κέρδιζε στο ημίχρονο 1-0 τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, έτσι είχε θετικό αποτέλεσμα και στα ημίχρονα των αγώνων του για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (από τον Παναθηναϊκό έχανε 1-2 από το ημίχρονο). Για την ακρίβεια ο Πλατανιάς ήταν στο 0-0 και με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ. Και στα δύο εκείνα παιχνίδια, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, κατέρρευσε στο β΄ ημίχρονο, με συνέπεια να χάσει 0-3 κι από τον ΠΑΟΚ κι από την ΑΕΚ. Και σε παιχνίδια που δεν είχαν ούτε αποβολές, ούτε πέναλτι, ούτε περίεργες εις βάρος του Πλατανιά διαιτησίες. Απλά ο Πλατανιάς κατέρρευσε στο β΄ ημίχρονο και στην Τούμπα και στο ΟΑΚΑ, όπως συνέβη και στο Καραϊσκάκη.

• Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x