Betmasters

Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, φαβορί η Έβερτον

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη θετική εκκίνηση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ και συμπληρώνει τη δυάδα με την πίστη στην Έβερτον.

Για να μπορέσει η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να πετύχει το εφικτό, που είναι η πρόκριση από τον 11ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, πρέπει να εκμεταλλευτεί την Τούμπα ειδικά με κατώτερες ομάδες όπως η Ντιναμό Μινσκ.

Η απόδοση νίκης των Θεσσαλονικέων κυμαίνεται σε αξιοπρεπή επίπεδα και γι΄ αυτό μπαίνει στο παιχνίδι μας. Μετά τα άσχημα αποτελέσματα με Ζίμπρου στη Μολδαβία (1-0) και Καλλονή στην Τούμπα (1-1), ο ΠΑΟΚ έχει πάρει μπρος σκοράροντας έντεκα φορές με μηδέν παθητικό!

Η Μινσκ προέρχεται από τραγικό αποτέλεσμα, που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση μόνο στο πρώτο ημίχρονο, στο 1-4 από τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ. Δέχθηκε τέσσερα τέρματα σε δώδεκα λεπτά στο δεύτερο μέρος (48΄-60΄), με αποτέλεσμα να παραγραφούν οι υπέρ της ευκαιρίες στο πρώτο. Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Αναστασιάδη, με τον Περέιρα να είναι αμφίβολος και να προστίθεται στη λίστα με Γκολάσα (ανέτοιμος), Τζαβέλλα, Μαντούρο, Κωνσταντινίδη και Κίτσιου.

Από τη μέση και μπροστά με Μακ, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και Μάαρτενς, ακόμη και στην κακή κατάσταση που βρίσκεται η Τούμπα, ένα γκολ θα έρθει. Από εκεί και πέρα η Έβερτον στον όγδοο όμιλο με Κράσνονταρ, Λιλ και Βόλφσμπουργκ αν θέλει να προχωρήσει από το αμφίρροπο γκρουπ της πρέπει να εκμεταλλευτεί το Γκούντισον Παρκ. Με τις αγγλικές ομάδες υπάρχει πάντοτε η απορία ποιός θα παίξει: Στο μυαλό του Μαρτίνεθ, βλέπετε, το ερχόμενο εντός με την Κρίσταλ Πάλας μπορεί να είναι σημαντικότερο ματς αξιολογικά.

Παίρνουμε το χειρότερο σενάριο: Πώς δεν θα παίξει ο Λουκάκου μα ο Ετό, ότι ο Ισπανός θα προτιμήσει τον Γκίμπσον από τον Μπάρι ή τον ΜακΓκίντι αντί του Μιραλάς. Πώς, με λίγα λόγια, μπορεί να κατεβάσει και σχετικά δεύτερη ομάδα. Και πάλι γερμανική ομάδα στην Αγγλία δεν ποντάρω, με τη Βόλφσμπουργκ, μάλιστα, να μην έχει και τους δύο ποιοτικότερους παίκτες της, κατά την ταπεινή μου άποψη, με τους Γκουστάβο και Ντε Μπρούιν να είναι τραυματίες. Δίκαιο το 1,95 και το διαλέγουμε.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

203. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1 (1,95)
208. ΠΑΟΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ: 1 (1,60)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x