Betmasters

Ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά οι Ρεντ Σοξ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη της Βοστώνης στο Τορόντο, για το πρόγραμμα της αμερικάνικης MLB, ποντάροντας στο βαθμολογικό κίνητρο των Πρωταθλητών Ρεντ Σοξ.

Η κατάσταση στην American East είναι η πιο μπλεγμένη απ΄ όλες τις division των American και National στο φετινό πρωτάθλημα του μπέιζμπολ. Οι πέντε ομάδες απέχουν 7,5 νίκες από την πρώτη ως την πέμπτη θέση κι αυτό δείχνει και την ισοδυναμία τους ενώ προαναγγέλει πιθανή ανατροπή δεδομένων. Ειδικά όταν τελευταίοι κι εκτός πλέι οφ, αυτή τη στιγμή, είναι οι περυσινοί Πρωταθλητές Ρεντ Σοξ.

Συγκεκριμένα η απόσταση των δεύτερων Μπλου Τζέις από τη Βοστώνη είναι στις 4,5 νίκες, διαφορά που μπορεί ν΄ ανατραπεί και σε μία αγωνιστική εβδομάδα. Το γεγονός πώς αρχίζει σειρά τεσσάρων αγώνων στον Καναδά δίνει την ευκαιρία στο Τορόντο να μεγαλώσει τη διαφορά, μα και στη Βοστώνη να πλησιάσει. Και οι δύο ομάδες δείχνουν σε καλή κατάσταση, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από δύο σερί επιτυχίες και τους φιλοξενούμενους από τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Βασικός πίτσερ, στο πρώτο ματς της σειράς, αρχίζει για τους Καναδούς ο Ντρου Χάτσινσον (6-8, ERA 4,16), ο οποίος δεν δείχνει σε καλή κατάσταση. Έχει δύο ήττες τελευταία και μόλις μία νίκη στις πέντε πιο πρόσφατες ενάρξεις του. Για τη Βοστώνη στο λόφο ανεβαίνει ο Τζον Λάκεϊ (10-6, ERA 3,79) που προέρχεται μεν από νίκη αλλά παλεύει για να βρει σταθερότητα. Απέναντι στο Τορόντο έχει 5-8 απολογισμό καριέρας και ΕRA 5,48 κάτι που σημαίνει πώς ποτέ δεν περνά εύκολα όταν το αντιμετωπίζει. Αντικειμενική δυσκολία, μα και έξτρα κίνητρο.

Δεν είναι ο μόνος παίκτης των Ρεντ Σοξ με προσωπικό κίνητρο. Ο κομβικός Πάπι Ορτίζ έχει μηδέν στα έξι at bats κόντρα στον Χάτσινσον και δεκαέξι at bats χωρίς hit με αντίπαλο το Τορόντο! Μπορεί να χτυπήσει η Βοστώνη τον πίτσερ των Μπλου Τζέις, που δεν είναι παίκτης έδρας μια και φέτος έχει 2-4 και ERA 6,75 εντός. Το 1,80 των Πρωταθλητών είναι δίκαιη απόδοση και ζητούμενο γι΄ αυτούς είναι να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν το πρώτο παιχνίδι της σειράς, ώστε να κυνηγούν άλλο ένα στα επόμενα τρία ώστε να μην μεγαλώσει η διαφορά από τους Καναδούς.

Από εκεί και πέρα το Σινσινάτι θ΄ αποτελέσει ξανά επιλογή μας αν και ο closer πίτσερ του, Αρόλντις Τσάπμαν, μάς έκανε ζημιά λίγες ώρες πίσω κόντρα στους Γιάνκις. Η Νέα Υόρκη ήταν καλύτερη, ο Ντέρεκ Τζίτερ μαγικός ξανά, το bullpen των Ρεντς τα έκανε μαντάρα με συνέπεια το τελικό 3-2 να έρθει φυσιολογικά. Το Μιλγουόκι δεν είναι σε καλό φεγγάρι κι αν συνεχίσει έτσι η τωρινή πρωτιά του στη National Central θα χαθεί σύντομα. Εννοείται πώς δεν δικαιολογεί τιμές επιπέδου 1,60 ακόμη και με τον Περάλτα (10-6, ERA 3,72) βασικό πίτσερ, ειδικά όταν απέναντι θα είναι ο Ματ Λάτος (2-1, ERA 2,79).

Το τρίτο παιχνίδι που θα προτείνουμε έχει πάλι φαβορί μία χειρότερη ομάδα, σαν τη Φιλαδέλφεια σε σχέση με το Σαν Φρανσίσκο. Οι Φίλις είναι ουραγοί στη National East και οι Τζάιεντς πρωτοπόροι στη National West. Η παρουσία του Κλιφ Λι (4-4, ERA 3,18) είναι η μόνη αιτιολόγηση του 1,60, μια και μιλάμε για σούπερ έμπειρο πίτσερ και σημαντική προσωπικότητα στο σπορ, που τα πηγαίνει και καλά φέτος. Ο Ράιαν Βόγκελσονγκ (5-7, ERA 3,86) έρχεται από τέσσερις σερί ήττες όπου το μέγιστο που έδωσε ήταν τρία runs! Καθόλου κακός δηλαδή. Θέλει λίγη υποστήριξη από την επίθεση του Σαν Φρανσίσκο και μπορεί να πάρει το decision.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

648. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΦΙΛΙΣ - ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΤΖΑΪΕΝΤΣ: 2 (2,05)
649. ΤΟΡΟΝΤΟ ΜΠΛΟΥ ΤΖΕΪΣ - ΜΠΟΣΤΟΝ ΡΕΝΤ ΣΟΞ: 2 (1,80)
651. ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΡΟΥΕΡΣ - ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΡΕΝΤΣ: 2 (2,05)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x