Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Εύκολα ματς τον Ιούλιο; Ξανασκεφτείτε το!

Ο αποκλεισμός μίας ομάδας με μπάτζετ 20 εκατ. € από τους ερασιτέχνες της Νιέντεκορν από το Λουξεμβούργο εκτός από τη πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας, είναι και μία υπενθύμιση.

Η σφαλιάρα που έφαγε μεγαλοπρεπέστατα η Ρέιντζερς στην επιστροφή της μετά από έξι χρόνια στην Ευρώπη, είναι ένα πολλαπλό μάθημα για όλους αυτούς που θεωρούν τη φανέλα και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών πανάκεια για να προκρίνεσαι με κάτω τα χέρια στην Ευρώπη, το καλοκαίρι.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο αποκλεισμός μίας ομάδας με μπάτζετ είκοσι εκατομμυρίων ευρώ από τους ερασιτέχνες της Νιέντεκορν από το Λουξεμβούργο εκτός από τη πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδαςμε τους περισσότερους τίτλους στον κόσμο, είναι και μία υπενθύμιση. Προς όλους αυτούς που νομίζουν πως οι προκριματικοί του Ιουλίου είναι απλά φιλικοί αγώνες με επίσημο μανδύα. Για όλους εκείνους που δεν συνειδητοποιούν πως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εδώ και μία δεκαετία που άλλαξε ο χρονικός προσδιορισμός των προκριματικών, εύκολες νύχτες στην Ευρώπη.

Και πως το μόνο που εγγυάται την πρόκριση δεν είναι το όνομα που κουβαλάς αλλά η απόδοση σου. Η Ρέιντζερς που έχει κατακτήσει ένα ευρωπαικό τρόπαιο, το κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπηςτο 1972, που έχει παίξει άλλες τέσσερις φορές σε ευρωπαικούς τελικούς με πιο πρόσφατο το ΟΥΕΦΑ το 2008, βίωσε μία τραγική νύχτα απέναντι σε μία ομάδα που οι βασικοί της παίκτες κάνουν άλλες δουλειές μέσα στη μέρα και δεν ζουν από το ποδόσφαιρο!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x