Τένις

Εύκολα στον δεύτερο γύρο Νισικόρι και Ράονιτς

Ο Μίλος Ράονιτς και ο Κέι Νισικόρι δεν συνάντησαν δυσκολίες απέναντι στον Πάμπλο Καρένο Μπούστα και Σαμ Γκρόθ αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα τους περνώντας στον δεύτερο γύρο.

Ο big server Μίλος Ράονιτς, με τον Τζον Μακ Ενρό στο πλευρό του για την χορτάρινη επιφάνεια, έχει ήδη δείξει «σημάδια» βελτίωσης στο γρασίδι.

Ο 25χρονος Καναδός, ο οποίος είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Γουίμπλεντον το 2014, νίκησε άνετα τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα με 3-0 σετ (7-6, 6-2, 6-4).

«Πιστεύω ότι πήγαν καλά τα πράγματα. Δημιούργησα ευκαιρίες και ήμουν εντός στα περισσότερα service games. Ίσως έχασα την συγκέντρωση μου μερικές φορές στο σερβίς μου, αλλά ήμουν πάντα ικανός να επιστρέψω πίσω. Δεν ξόδεψα τόσο χρόνο στο court, που αυτό ήταν καλό», δήλωσε ο Ράονιτς.

Επόμενος αντίπαλος του Ράονιτς είναι ο Ιταλός Αντρέας Σέπι, ο οποίος κέρδισε τον Γκιγιέρμο Γκαρσία με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-0).

Ο Κέι Νισικόρι είχε αποσύρει τη συμμετοχή του από το Gerry Weber Open στο Χάλε, εξαιτίας ενός τραυματισμού στο πλευρό και στο χθεσινό του αγώνα με τον Σαμ Γκρόθ, χρειάστηκε να πάρει ιατρικό ταιμ ουτ για τον ίδιο τραυματισμό, μετά την κατάκτηση του δεύτερου σετ.

Ο Ιάπωνας θέλει να βελτιώσει την πορεία του στο Γουίμπλεντον, μιας και το καλύτερο που έχει κάνει είναι το 2014, όπου έφτασε μέχρι τον τέταρτο γύρο.

Στον αγώνα του κόντρα στον Σαμ Γκρόθ, ήταν σταθερός και δεν ανησύχησε από το σερβίς του υψηλόσωμου Αυστραλού και τον νίκησε με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 7-6).

Επόμενος αντίπαλος του «σαμουράι», θα είναι ο Γάλλος Ζουλιάν Μπενετό, ο οποίος νίκησε άνετα τον Ουκρανό Ίλια Ματσένκο με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 7-6).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x