Betmasters

Ευρωλίγκα: Αγριεμένος στη Μαδρίτη

Ντέρμπι με φόντο την τετράδα διεξάγεται απόψε στη Μαδρίτη ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα έχουμε Φενέρ – Μπάμπεργκ, Ερυθρός Αστέρας – Μιλάνο και Ζαλγκίρις – Κίμκι.

Ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με τέσσερα σπουδαία ματς σε Κωνσταντινούπολη, Βελιγράδι, Κάουνας και Μαδρίτη.

Φενέρμπαχτσε – Μπάμπεργκ

Η Φενέρ δίνει μεγάλη μάχη για μια θέση στην τετράδα. Δύσκολα, πάντως, μπορεί να ελπίζει στην πρωτιά, αφού η ΤΣΣΚΑ έχει ξεφύγει παρά την χθεσινή της ήττα. Στην Πόλη έχει ρεκόρ 7-3 επιτρέποντας μόλις 73,6 πόντους. Η ήττα από τον Ολυμπιακό με 95-70 πλήγωσε τον εγωισμό Ομπράντοβιτς και παικτών που ξέσπασαν στην Εφές στο ντέρμπι της TBL με 100-74. Στον πρώτο γύρο καθάρισαν εύκολα την Μπάμπεργκ στη Γερμανία με 80-57. Ο Νάναλι παραμένει στα πιτς. Η ομάδα του Τρινκιέρι, ο οποίος αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο τον Παναθηναϊκό με 95-74, αλλά στην Μπουντεσλίγκα συνεχίζει να παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Ηττήθηκε από την Άλμπα με 81-75, σε ένα ματς που στη μεγαλύτερη διάρκειά του βρισκόταν πίσω με διψήφιες διαφορές. Συνολικά έρχεται από πέντε ήττες στα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια των φιλοξενούμενων είχαν τουλάχιστον 153 πόντους συνολικά. Πέντε φορές έχει αντιμετωπίσει τη Φενέρ έχοντας χαμογελάσει μόνο στη μία. Λείπουν Μίτροβιτς, Ραντόσεβιτς και Τέιλορ. Ξεκάθαρα το φαβορί της αναμέτρησης είναι οι Τούρκοι, αλλά το χάντικαπ των 12,5 πόντων δείχνει πονηρό. Προσωπικά θα επιλέξω το over 80,5 στους πόντους των γηπεδούχων.

Ερυθρός Αστέρας – Μιλάνο

Σύγκρουση ανάμεσα σε δύο εκ των φτωχών συγγενών της διοργάνωσης. Μόνο με θαύμα θα καλύψει κάποια εκ των δύο ομάδων την απόσταση που έχει από την οχτάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται από το βαρύ 103-84 στην Ισπανία από τη Μπασκόνια. Συγκεντρωμένος στη συνέχεια κόντρα στη Ραντνίτσκι, της οποίας επιβλήθηκε στην Αδριατική με 100-77 εκτός έδρας. Τέσσερα σερί over 159,5 για τους Σέρβους που πλέον παίζουν πολύ απελευθερωμένα. Στον πρώτο γύρο επικράτησαν στο Μιλάνο με 91-88. Οι Ιταλοί θέλουν να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα τους γηπεδούχους και να κάνουν σεφτέ κόντρα σε αυτούς. Συνολικά τους έχουν αντιμετωπίσει τρεις φορές γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. Με νίκη τους πιάνουν στο 8-14. Μεγάλο διπλό στη Βαρκελώνη με 83-81. Ακολούθησε η νίκη στο πρωτάθλημα επί της Κάπο με 91-54. Πέντε νίκες στα επτά τελευταία. Πολύ επικίνδυνο ματς για τον Αστέρα, που στην καυτή του έδρα μπορεί να είναι φαβορί, αλλά φέτος κάνει νερά και η Μιλάνο δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένη. Μακριά…

Δες την ανάλυση της Ευρωλίγκας και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x