Betmasters

Ευρωλίγκα: Δεν έχει αντίπαλο στο ΟΑΚΑ

Με σύμμαχο τον κόσμο του και το ΟΑΚΑ, στο οποίο παραμένει αήττητο στη φετινή σεζόν, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μάλαγα με στόχο να πιάσει εκ νέου τη Φενέρ στην τρίτη θέση.

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η δέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας σε Μόσχα, Αθήνα και Μαδρίτη.

ΤΣΣΚΑ – Μπαρτσελόνα

Αγχώθηκε σε μεγάλο βαθμό η ΤΣΣΚΑ στην Ισπανία κόντρα στη Μάλαγα, αλλά πατώντας στις πάμπολλες επιθετικές της λύσεις επιβλήθηκε στο τέλος με 89-80. Έτσι έφτασε στο 7-2 και με νίκη απόψε πιάνει πάλι τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Ο Ροντρίγκεθ έχει 21 πόντους και φαίνεται ότι μπορεί να μπει στα παπούτσια του Τεόντοσιτς και να καλύψει το κενό που άφησε. Σταθερά σε διψήφιο ο Ντε Κολό. Παραμένει η καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης με 88,5 πόντους κατά μέσο όρο. Λείπει ο Βέστερμαν. Η Μπαρτσελόνα έκανε πλάκα στη Μακάμπι επικρατώντας με 89-67. Η διαφορά της ξεπέρασε τους 30 πόντους και στο τέλος χαλάρωσε. Έφτασε το ρεκόρ της στο 4-5. Τρομερό ματς από Κόπονεν και Σάντερς. Συνέχισε τις υψηλές πτήσεις ο Σεραφέν. Τόσο η ΤΣΣΚΑ, όσο και η Μπαρτσελόνα διαθέτουν δύο από τις καλύτερες επιθέσεις της φετινής Ευρωλίγκας ξεπερνώντας σταθερά τους 80 πόντους. To line από τους 162 πόντους εκτοξεύθηκε στους 166,5 και δεν θα μπλέξω. Θα προτιμήσω το over 85,5 στους πόντους της ΤΣΣΚΑ, η οποία στη Μόσχα κινείται πάνω από τους 90! Μάλιστα στις τέσσερις από τις πέντε μεταξύ τους συγκρούσεις οι Μοσχοβίτες ξεπέρασαν τους 91 πόντους.

Παναθηναϊκός – Μάλαγα

Τεράστια ανατροπή για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Ρεάλ, που από το -16 έφερε τούμπα την κατάσταση στο απόρθητο ΟΑΚΑ και επιβλήθηκε με 82-80. Κομβικό το τρίποντο του Παππά λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Φοβερή εμφάνιση από τον Ρίβερς με 20 πόντους. Τα έκανε όλα ο Γκιστ με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ. Παραμένει η μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα στη φετινή διοργάνωση. Κόντρα στη Μάλαγα διαθέτει εξαιρετική παράδοση με 10 εντός έδρας νίκες σε 11 συγκρούσεις. Η Μάλαγα έχει ρεκόρ 3-6 και τελευταία δεν πατάει καθόλου καλά στα πόδια της. Συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις με πιο πρόσφατο το 80-89 από την ΤΣΣΚΑ. Έμεινε από δυνάμεις στο τελευταίο δίλεπτο. Σοβαρό το επιθετικό της πρόβλημα σκοράροντας μόλις 72 πόντους κατά μέσο όρο. Εκτός μάχης οι Βασίνσκι και Σερμαντίνι. Το τάιμινγκ οδηγεί ξεκάθαρα στον άσο, αλλά το χάντικαπ των 10,5 πόντων είναι πονηρό. Συνυπολογίζοντας τους 72 πόντους που δέχεται στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός και τους 72 που βάζει συνολικά η φετινή Μάλαγα θα επιλέξω το under 71,5 στους πόντους των Ισπανών.

Ρεάλ Μ. – Ερυθρός Αστ.

Έπαιξε με αρκετές απουσίες στο ΟΑΚΑ η Ρεάλ, επέβαλλε τον ρυθμό της στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε να προηγείται του Παναθηναϊκού με 16 πόντους διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο… έσκασε, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου της και ηττήθηκε με 82-80. Στο 5-4 το ρεκόρ της. Προβληματική αμυντικά επιτρέποντας σταθερά 90 πόντους. Ο Λάσο συνεχίζεται να στερείται των πολύτιμων υπηρεσιών των Γιουλ, Αγιόν, Κούζμιτς και Ράντολφ. Ο Ερυθρός Αστέρας δείχνει ξεκάθαρα μέχρι τώρα ότι δεν έχει τις απαιτούμενες λύσεις και το βάθος που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις τις διοργάνωσης. Έρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες και έφτασε το ρεκόρ της στο αρνητικό 2-7. Δεν άντεξε στο ματς με την Μπασκόνια και ηττήθηκε στο φινάλε με 85-81 μπροστά στον κόσμο της. Δεν ξεπερνάει επιθετικά τους 73 πόντους και μαζί με τη Μάλαγα έχουν τις χειρότερες επιθέσεις στη φετινή Ευρωλίγκα. Έξι φορές έχει συναντηθεί με τη Ρεάλ και έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες. Στις τρεις φορές που επισκέφτηκε τη Μαδρίτη υπέκυψε με διψήφιες διαφορές. Κάτι ανάλογο περιμένω και απόψε, αφού η Ρεάλ θα μπει στο παρκέ πεισμωμένη και θα ανοίξει τον ρυθμό από νωρίς. Δύσκολα θα ακολουθήσουν οι Σέρβοι. Ο άσος έχει το προβάδισμα με περισσότερους από 10 πόντους για την ομάδα του Λάσο.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά ευρωλίγκας από το betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x