Betmasters

Ευρωλίγκα: Έχει πάρει τον αέρα των Βάσκων

Στη Χώρα των Βάσκων δοκιμάζεται η Ολυμπιακός. Εξι σερί νίκες μετράνε οι «ερυθρόλευκοι» εις βάρος της Μπασκόνια και 21 σε σύνολο 35 αγώνων.

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Δοκιμασίες εκτός έδρας για Ρεάλ και Ολυμπιακό σε Ρωσία και Ισπανία αντίστοιχα.

Κίμκι – Ρεάλ Μ.

Ήττα-σοκ στην VTB για την Κίμκι από την Κάλεβ με 92-84 που έφερε τα πάνω-κάτω. Η διοίκηση ανακοίνωσε στους παίκτες ότι τον επόμενο μήνα θα καταβάλλει μόνο το 50% του μισθού τους. Με αυτόν τον τρόπο τους τιμωρεί, αλλά το θέμα είναι αυτοί πως θα πάρουν ένα τέτοιο γεγονός και πώς θα αντιδράσουν στο παρκέ. Πάντως στην Ευρωλίγκα επικράτησε της Μπάμπεργκ με 74-70 φτάνοντας το ρεκόρ τους στο 9-7. Παραμένει στα πιτς ο σέντερ Ρόμπινσον. Η Ρεάλ καθάρισε την Μπανταλόνα με 84-66 στο πρωτάθλημα, ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει τη Μακάμπι με 93-81 στην Ευρωλίγκα. Στο 10-6 το ρεκόρ της. Σταθερά στην οχτάδα. Ψάχνει το πλεονέκτημα της έδρας, κάτι θα αποτελέσει άθλο με δεδομένο το ότι αγωνίζεται χωρίς Γιουλ, Ράντολφ, Κούζμιτς και Αγιόν. Γρίφος η αναμέτρηση. Σταθερά ανταγωνιστική εντός η Κίμκι, αλλά δεν γνωρίζω την αντίδραση των παικτών μετά το… κόψιμο του μισθού από τη διοίκηση. Έχει λογική το over 164,5, σε ένα ματς που αμφότερες δείχνουν ικανές να ξεπεράσουν τους 90 πόντους. Σε τέσσερις επισκέψεις της στη Ρωσία η Ρεάλ έχει χαμογελάσει μόνο μία φορά.

Εφές – Ερυθρός Αστέρας

Δίκαιη ήττα για την Εφές στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 90-79. Στο 4-12 το ρεκόρ της. Στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και κάκιστες αμυντικές επιδόσεις. Στο πρωτάθλημα κέρδισε την Γκαζιάντεπ με 74-66. Αλλαγή στο ρόστερ. Αποχώρησε ο Άνταμς και τη θέση του πήρε ο καλός γκαρντ, Τόνεϊ Ντάγκλας. Δύο φορές έχει υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρας κερδίζοντας και στις δύο. Οι Σέρβοι έτρεχαν ένα σερί τεσσάρων νικών μέχρι την ανώμαλη προσγείωση στην Αδριατική από την Μπούντουτσνοστ με 92-86. Νωρίτερα είχε πετύχει σπουδαία νίκη επί της Ζαλγκίρις με 77-65. Στο 7-9 το ρεκόρ της. Μάχεται για την πρόκριση με νύχια και με δόντια. Πολύ περίεργο ματς, αφού το μομέντουμ δείχνει Αστέρα, αλλά η Εφές γιγαντώνεται στην Πόλη. Οι 78 πόντοι που επιτρέπουν εντός οι γηπεδούχοι και οι 82 που δέχονται οι φιλοξενούμενοι μακριά από το Βελιγράδι οδηγούν στο over 156,5.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x