Betmasters

Ευρωλίγκα: Κάτι χρωστάει στον παλιόφιλο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς στην Πόλη και θέλει να πάρει ρεβάνς για τον περσινό του καθαρό αποκλεισμό στα πλέι οφ.

Ολοκληρώνεται απόψε η 18η αγωνιστική και πρώτη από τις δύο που θα διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα στην Ευρωλίγκα.

ΤΣΣΚΑ – Εφές

Πολύ καιρό είχε να πάθει τέτοιο στραπάτσο η ΤΣΣΚΑ. Τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Υπάρχει έντονος προβληματισμός. Πιο πρόσφατη η ήττα από τη Ζενίτ με 87-83 στη VTB. Το ρεκόρ της στην Ευρωλίγκα βρίσκεται στο 13-4 και παραμένει στην κορυφή. Την έπιασε εκ νέου ο Ολυμπιακός. Σκοράρει 89,5 πόντους κατά μέσο όρο και παραμένει η καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση. Η Εφές βρίσκεται στο 5-12 και τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Μεγάλη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με 104-95. Ακολούθησε ακόμα μία στην Τουρκία me 76-68 επί της Γαλατά. Τραγική η παράδοση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ με 14 ήττες σε 16 αγώνες. Ξεκάθαρο το προβάδισμα των Ρώσων που χρωστάνε μια πειστική εμφάνιση και μια απάντηση στο πρόσφατο ντεφορμάρισμα. Η Εφές προσπαθεί με τον Αταμάν να παίξει άμυνα, αλλά δεν έχει τους παίκτες για να το καταφέρει. Θα ποντάρω στο over 90,5 στους πόντους της ομάδας του Ιτούδη.

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός

Μπορεί να παρουσιάζει κάποια σκαμπανεβάσματα η Φενέρ, αλλά παραμένει σταθερά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας με ρεκόρ 11-6. Μεγάλο διπλό επί της Βαλένθια με 80-67. Εντυπωσιακό το υπέρ της 15-0 στο ξεκίνημα του ματς. Παρότι στη συνέχεια η αντίπαλός της αντέδρασε, τελικά βρήκε τον τρόπο να επιβάλλει τον ρυθμό της έχοντας περισσότερες λύσεις. Εντός έδρας δεν βγάζει τρομερή δυναμική έχοντας ήδη τρεις ήττες σε οχτώ αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις καταπληκτικές εμφανίσεις έχοντας ρεκόρ 12-5 μετά το 84-75 επί της Μπαρτσελόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο επέβαλλε τον ρυθμό του έχοντας και πάλι έναν καταπληκτικό καλάθι. Στο πρωτάθλημα καθάρισε την ΑΕΚ με 20 πόντους διαφορά παίρνοντας την άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Απόψε θέλει να πάρει τη ρεβάνς και από τη Φενέρ για τον περσινό της αποκλεισμό στα πλέι οφ από την τουρκική ομάδα. Μάλιστα η ομάδα του Ομπράντοβιτς τον σκούπισε από θέση μειονεκτήματος έδρας και στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο. Σε 13 συγκρούσεις τους στην Πόλη ο Ολυμπιακός έχει χαμογελάσει μόνο δύο φορές. Σαφέστατα μπαίνει και απόψε από θέση αουτσάιντερ στην αναμέτρηση, αλλά αν του βγει το τρίποντο μπορεί να αποδράσει με το διπλό. Επίσης κομβικό ρόλο στην έκβαση του ματς θα παίξει το αν τελικά καταφέρει να αγωνιστεί ο Βέσελι για λογαριασμό των γηπεδούχων, ο οποίος δίνεται αμφίβολος. Αν δεν τα καταφέρει πάμε ξεκάθαρα στο διπλό με το χάντικαπ των 4 πόντων.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x