Betmasters

Ευρωλίγκα: Μισός στην αγαπημένη του… Πόλη

Στην αγαπημένη του Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Εφές με πολλές και σοβαρές απουσίες για την 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Πέφτει η αυλαία της διπλής αγωνιστικής αυτής της εβδομάδας στην Ευρωλίγκα με τέσσερις οριακές αναμετρήσεις.

ΤΣΣΚΑ – Κίμκι

Τέλος σε ένα εντυπωσιακό σερί της ΤΣΣΚΑ έβαλε ο Ολυμπιακός κερδίζοντάς την με 88-86. Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά αποδείχτηκε πως έχει ξεκάθαρο κόμπλεξ κόντρα στους «ερυθρολεύκους». Την Κίμκι την κερδίζει εύκολα τα τελευταία χρόνια όπου την βρίσκει, αφού μην ξεχνάμε πως οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούν και στη VTB . Μετράει 37 νίκες σε 47 αγώνες κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο και 11 διαδοχικές. Παραμένει η καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση με 90 πόντους κατά μέσο όρο. Λείπει ο Βέστερμαν, λογικά εκτός και ο Βοροντσέβιτς. Η Κίμκι ποντάρει στην εκτελεστική δεινότητα του Σβεντ ως γνωστόν. Ξεπέρασε την ήττα από τη Μάλαγα κερδίζοντας την Εφές με 86-68. Το ρεκόρ της έφτασε στο 8-5. Επιτέλους ο Ρώσος αστέρας των φιλοξενούμενους είχε την στήριξη του Ζιλ που πέτυχε 16 πόντους. Παραμένει εκτός ο σέντερ Ρόμπινσον. Φέτος υποδέχτηκε την ΤΣΣΚΑ στη VTB και ηττήθηκε με 96-81. Ξεκάθαρα η ΤΣΣΚΑ θα μπει με το πόδι πατημένο στο γκάζι προσπαθώντας να ρεφάρει την ήττα στο ΣΕΦ. Η Κίμκι δύσκολα μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια, αλλά το χάντικαπ των 11,5 πόντων είναι πονηρό για ένα ματς με ιδιαιτερότητες. Θα κινηθώ σε πιο ειδικά μονοπάτια ποντάροντας στο over 90,5 στους πόντων των γηπεδούχων.

Εφές – Ολυμπιακός

Καθόλου καλό το ξεκίνημα του Αταμάν στον πάγκο της Εφές, αφού η ήττα ήταν βαριά στη Μόσχα από την Κίμκι με 86-68. Για τρεις περιόδους πήγαινε πόντο-πόντο, αλλά το εις βάρος της επιμέρους 29-12 στο τέλος έφερε της ήττα. Το ρεκόρ της πλέον βρίσκεται στο 3-10. Τα περιθώρια έχουν στενέψει. Τα κουκιά πλέον είναι μετρημένα. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι τελικός και η νίκη επιτακτική. Οι δυο τους συναντήθηκαν στα περσινά πλέι οφ με τον Ολυμπιακό να παίρνει την πρόκριση για το φάιναλ φορ στο όριο. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται οριακά όσον αφορά την παράδοση με 18 νίκες σε 33 αγώνες. Στο 10-3 το ρεκόρ της Ελληνικής ομάδας μετά το εντυπωσιακό 88-86 παρά τις απουσίες των Πρίντεζη, Τίλι, Μιλουτίνοφ και Αγραβάνη. Απέδειξε πως η θέληση ξεπερνάει τα αγωνιστικά προβλήματα. Ο αρχηγός είναι εδώ με 16 πόντους και 8 ασίστ. Ο λόγο0σ, φυσικά, για τον Βασίλη Σπανούλη. Σταθερά εκτός και οι τέσσερις που έληξαν προχθές, ενώ από την Εφές θα λείψει ο Μπαλμπάι. Περίεργο ματς. Ο Ολυμπιακός με περιορισμένο ροτέισον αναμένεται να βγάλει μεγαλύτερη κούραση απόψε, αφού οι απουσίες παραμένουν. Έχοντας 3,5 πόν τους δίπλα τους οι γηπεδούχοι θα εμπιστευτώ τον άσο στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς το Αταμάν εντός έδρας.

Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα

Ακόμα ένας εμφύλιος για την Μπαρτσελόνα, που ηττήθηκε εντός από τη Μάλαγα εντός έδρας με 90-83. Ο Σίτο Αλόνσο αποδεικνύεται λίγος και ο Μπαρτζώκς δικαιώνεται για το περσινό κράξιμο. Δεν μπορεί να γίνει ομάδα με τίποτα η Μπάρτσα παρά τη φετινή της ενίσχυση. Παίζουν άμυνα με τα μάτια επιτρέποντας 83 πόντους κατά μέσο όρο. Σε χαμηλά επίπεδα η ψυχολογία. Έχει χάσει και τα πέντε φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση. Η Μπασκόνια έχει την ευκαιρία με σύμμαχο την έδρα να φτάσει το ρεκόρ της στο 7-7. Σίγουρα έχει το μομέντουμ παρά την ήττα στο Μιλάνο με 92-85. Κρατάει την αντίδραση στο τέλος, αφού βρέθηκε πίσω ακόμα και με 25 πόντους διαφορά. Μετράει 12 νίκες στα 15 τελευταία ματς μετά την αλλαγή προπονητή. Λείπουν Ντιόπ και Μακ Ρέι. Η συνολική παράδοση είναι υπέρ της Μπαρτσελόνα με 41 νίκες σε 78 αγώνες, αλλά πέρσι έχασε και τα δύο ευρωπαϊκά ματς από τους Βάσκους. Φέτος συναντήθηκαν στην Καταλονία, με την Μπαρτσελόνα να κερδίζει οριακά με 87-82. Σε όποια κατάσταση κι αν είναι η Μπάρτσα δεν νοείται να δίνεται η νίκη της Μπασκόνια μόλις στο 1.50. Λογικά οι δύο ομάδες θα κινηθούν πάνω από τους 80 πόντους δίνοντας αξία στην καλή εναλλακτική του over, αν και είναι… τσιμπημένο!

Μάλαγα – Μιλάνο

Γύρισε τον διακόπτη της απόδοσής της η Μάλαγα και αναστήθηκε αγωνιστικά φτάνοντας τις τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς. Ξεμπούκωσε επιθετικά κερδίζοντας 102-77 τη Σαραγόσα εκτός, 93-84 την Κίμκι εντός και 90-83 πριν 48 ώρες την Μπαρτσελόνα εκτός. Στο 5-8 το ρεκόρ της. Χρειάζεται απαραιτήτως τη νίκη απόψε για να μπει για τα καλά σε τροχιά οχτάδας. Τρομερός ο Νέντοβιτς με 26 πόντους στο τελευταίο. Πολύτιμος ο Ογκουστιν με 12 πόντους και 14 ριμπάουντ. Η Μιλάνο κέρδισε την Μπασκόνια με 92-85, αν και παραλίγο να κάνει χαρακίρι. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ ακόμα και με 25 πόντους διαφορά, την οποία έχασε στο τέλος, αλλά άντεξε. Στο 4-9 το ρεκόρ της. Πέντε ήττες στις έξι φετινές της εξόδους στη διοργάνωση επιτρέποντας 87 πόντους κατά μέσο όρο. Συνολικά η άμυνα των φιλοξενούμενων είναι από τις χειρότερες στο θεσμό. Μοιρασμένη η παράδοση με τρεις νίκες για κάθε ομάδα. Η Μάλαγα δείχνει να χτυπάει φόρμα και με φόρα από το διπλό στην Καταλονία μπορεί να κάμψει την αντίσταση της σοφτ αμυντικά Μιλάνο. Στο χέρι των Ισπανών το χάντικαπ των 3,5 πόντων. Άσος.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά της Ευρωλίγκας από το betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x