Betmasters

Ευρωλίγκα: Στο φρούριο του Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην ισχυρή έδρα της Xίμκι κόντρα στον παλιόφιλο Μπαρτζώκα και ψάχνει μόνο νίκη.

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και δεύτερη αυτή την εβδομάδα σε Ρωσία, Ισραήλ, Λιθουανία και Ισπανία.

Χίμκι – Ολυμπιακός

Μεγάλο διπλό για την Κίμκι στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα με 79-70 πραγματοποιώντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και γυρνώντας μια διαφορά έχει πόντων. Επαιξε καταπληκτική άμυνα, κάτι που δεν το κάνει συχνά. Ο Σβεντ τα κόλλαγε από παντού σταματώντας στους 29 πόντους και πετυχαίνοντας μερικά κομβικά τρίποντα όταν η μπάλα έκαιγε.

Δεν υπολογίζεται ο σέντερ Ρόμπινσον εδώ καιρό. Ο Ολυμπιακός καθάρισε εύκολα τη Μακάμπι με 94-64 ξεσπώντας μετά την βαριά ήττα από την Μπασκόνια.

Το ρεκόρ του βρίσκεται πλέον στο 13-5. Παραμένει σταθερά στην πρώτη τετράδα, που χαρίζει το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση. Ο Πρίντεζης συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις. Οι Αγραβάνης και Τίλι λείπουν καιρό. Ο Μακ Λιν έχει ενοχλήσεις στη μέση, αλλά βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Σύμμαχος η παράδοση για την Ελληνική ομάδα με 4 νίκες στις 5 τελευταίες συναντήσεις της με τους Ρώσους.

Ισορροπημένη αναμέτρηση. Πιο γεμάτη ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά η Κίμκι δεν αστειεύεται στην έδρα της. Βλέποντας την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα έχω την αίσθηση πως ο νικητή θα βγει μέσα από την άμυνα και το under 151,5 έχει λογική.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x