Βόλεϊ

Ευχαρίστησε και «αποθέωσε» Χριστοφιδέλη ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και το βόλεϊ, ύστερα από μεγάλη καριέρα και πολλούς τίτλους, και ο Ολυμπιακός τον «αποθέωσε» όπως του αξίζει.

Ο Κώστας; Χριστοφιδέλης αποφάσισε στα 42 του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και τα τάραφλεξ του βόλεϊ, όπως ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη. Έτσι, ο Ολυμπιακός, του οποίου δόξασε τη φανέλα τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του και με τον οποίο κατέκτησε συνολικά 24 τίτλους, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και υποκλίθηκε στην αξία του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το καλοκαίρι του 1994, ένας 17χρονος ταλαντούχος και ελπιδοφόρος αθλητής υπέγραφε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού το πρώτο του συμβόλαιο με το σύλλογό μας.

Προερχόμενος από την Καβάλα, όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα το 1991, ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι, το οποίο ολοκληρώνεται 28 χρόνια μετά.

Μια λαμπρή καριέρα, στη διάρκεια της οποίας κατέκτησε 24 τίτλους, εκ των οποίων 2 ευρωπαϊκούς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, 10 πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα, 4 Λιγκ Καπ και 1 Σούπερ Καπ.

Σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού ήταν εκεί. Με 6 συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς τελικούς και δυο κατακτήσεις.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρετάει με τιμές τον Κώστα Χριστοφιδέλη. Έναν μεγάλο αθλητή, έναν άξιο πρωταθλητή, έναν εμβληματικό αρχηγό, έναν γενναιόδωρο άνθρωπο.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, το... πεφταστέρι του Θρύλου, μας αναγκάζει να υποκλιθούμε και να κάνουμε μια ευχή: "Καλή τύχη Κώστα. Σε ευχαριστούμε. Εις το επανιδείν"»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x