Πόλο

«Ευχαριστώ» Παναθηναϊκού στον Αφρουδάκη

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον Γιώργο Αφρουδάκη, που ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του, για τις υπηρεσίες που πρόσφερε και στο «τριφύλλι».

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης Γιώργο Αφρουδάκη για την συνεργασία, την προσήλωση, την αφοσίωση και τη στήριξη που παρείχε στον Σύλλογό μας τα τελευταία 6 χρόνια. Ο σπουδαίος Έλληνας φουνταριστός και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α1, που σε ηλικία 40 ετών αποφάσισε να ολοκληρώσει την πλούσια καριέρα του ως εν ενεργεία αθλητής, αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι στην ιστορία του τμήματος υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. Με την εμπειρία του αλλά και με προσωπικές διακρίσεις όπως την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη του πρωταθλήματος και πρώτου σκόρερ της Α1 με το σκουφάκι του Τριφυλλιού, συνέβαλε τα μέγιστα στην εξέλιξη της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην πορεία του στο χώρο της υδατοσφαίρισης, από όποιο πόστο κι αν υπηρετήσει το άθλημα που τον ανέδειξε σε έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, έχοντας στο ενεργητικό του 5 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το εθνόσημο. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., στο άμεσο μέλλον θα τιμήσει τον αρχηγό του για την προσφορά του στον Σύλλογο, όπως του αρμόζει.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης Γιώργο Αφρουδάκη για την συνεργασία, την προσήλωση, την αφοσίωση και τη στήριξη που παρείχε στον Σύλλογό μας τα τελευταία 6 χρόνια. Ο σπουδαίος Έλληνας φουνταριστός και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α1, που σε ηλικία 40 ετών αποφάσισε να ολοκληρώσει την πλούσια καριέρα του ως εν ενεργεία αθλητής, αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι στην ιστορία του τμήματος υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. Με την εμπειρία του αλλά και με προσωπικές διακρίσεις όπως την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη του πρωταθλήματος και πρώτου σκόρερ της Α1 με το σκουφάκι του Τριφυλλιού, συνέβαλε τα μέγιστα στην εξέλιξη της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην πορεία του στο χώρο της υδατοσφαίρισης, από όποιο πόστο κι αν υπηρετήσει το άθλημα που τον ανέδειξε σε έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, έχοντας στο ενεργητικό του 5 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το εθνόσημο. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., στο άμεσο μέλλον θα τιμήσει τον αρχηγό του για την προσφορά του στον Σύλλογο, όπως του αρμόζει. ? #Panathinaikos #WaterPolo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x