Πόλο

Έχασε αλλά ελπίζει η Βουλιαγμένη

Στο χέρι της κρατάει την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας η Βουλιαγμένη, παρά την ήττα με 11-10 από την Κίνεφ Κίρισι στη Ρωσία.

Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 11-10 από την Κίνεφ Κίρισι η Βουλιαγμένη στη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου της στην Ευρωλίγκα πόλο γυναικών.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ξεκίνησε δυνατά το ματς (5-2 η πρώτη περίοδο), όμως η ισχυρή ρωσική ομάδα ολοκλήρωσε το ημίχρονο με προβάδισμα ενός τέρματος (6-7). Η Κίνεφ συνέχισε να πατάει γκάζι και αύξησε το προβάδισμά της (7-10) και άντεξε στην αντεπίθεση του ΝΟΒ που μείωσε σε 11-10 πριν το φινάλε.

Πλέον, η Βουλιαγμένη θέλει τη νίκη στο αυριανό (Κυριακή 1/12) παιχνίδι κόντρα στην ολλανδική Λέιντεν για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 5-2 , 1-5 , 1-3 , 3-1
ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Λαβί, Πρωτοπαπά, Καϊάφα, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 5, Νίνου Ε. 2, Πάτρα, Κότσια 1, Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή, Μουστακαρία, Κοτσιώνη
Κίνεφ Κίρισι: Καρνάουκ, Ζούμπκοβα 1, Προκοφίεβα 1, Σιμάνοβιτς 1, Σιριάεβα, Κρίμερ 1, Μάρκοχ 3, Πάβλοβα, Γκλίζινα 1, Σομπόλεβα, Ιβάνοβα, Ρίζκοβα 3, Κρούγκλοβα

Η βαθμολογία:
1. Κίνεφ Κίρισι 6
2. ΝΟ Βουλιαγμένης 3
3. Πάντοβα 3
4. Λέιντεν 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x