Δελτία Τύπου

Εχεις ΘΕΜΑ; Βλέπεις ποδόσφαιρο και ταινίες στο Νovasports1 + Νovalife

Από την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου τo ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και η NOVA σας προσφέρουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για μία ολόκληρη εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) τα κανάλια Novasports1 και Novalife.

Αν είστε ή ήσασταν συνδρομητές Νova και διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό, μέσω της τηλεόρασής σας.

Αν δεν διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό, από το laptop, το tablet και το smartphone σας.

Μια εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, εγκαινιάζει από την επόμενη Κυριακή το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», για χάρη των αναγνωστών του.

Συνεχίζοντας τις προσφορές – έκπληξη, με τις οποίες έχει συνηθίσει χρόνια τώρα τους πιστούς φίλους του, το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» παρέχει στους αναγνώστες του τη δυνατότητα να απολαμβάνουν, χωρίς όριο και προϋποθέσεις, εντελώς δωρεάν δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Όσοι επιλέγουν την πλούσια, σε περιεχόμενο, εφημερίδα κάθε Κυριακή, αποκτούν ταυτόχρονα ένα κωδικό με τον οποίο έχουν πρόσβαση για μια εβδομάδα σε ένα μοναδικό αθλητικό και ψυχαγωγικό υπερθέαμα. Με τον κωδικό ο αναγνώστης του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ» έχει το προνόμιο να απολαύσει το Novasports 1 και Novalife για μια ολόκληρη εβδομάδα – έως ότου δηλαδή ανανεώσει την πρόσβαση με την εφημερίδα της επόμενης Κυριακής κάθε φορά.

Super league, Champions League, Europa League, ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και Ευρωλίγκα, μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις από όλα τα σπορ, αλλά και γνωστές ταινίες και επιτυχημένες σειρές και εκπομπές, καθημερινά στη διάθεση των αναγνωστών.
Η προσφορά απευθύνεται σε όσους έχουν αποκωδικοποιητή NOVA, αλλά δεν έχουν το πακέτο με τα αθλητικά (Novasports 1) καθώς και το Novalife.

Επίσης, η προσφορά απευθύνεται σε όσους έχουν το πακέτο της Nova από παλιά (αποκωδικοποιητή και δορυφορικό πιάτο), αλλά έχουν διακόψει τη σύνδεσή τους. Απευθύνεται επίσης σε όλους τους αναγνώστες του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ που θέλουν με πολύ απλή διαδικασία να δουν το Novasports 1 και το Novalife από το laptop, το tablet ή και το smartphone τους.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή

Κάθε Κυριακή στο ΘΕΜΑ, στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) θα βρίσκεται μία καρτέλα. Η κάθε καρτέλα θα έχει ένα μοναδικό κωδικό ο οποίος θα ενεργοποιείται με ένα SMS που θα κοστίζει μόλις 0,09 ευρώ και θα βλέπετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τα κανάλια Novasports 1 και Novalife για μία εβδομάδα, μέχρι δηλαδή την επόμενη Κυριακή που θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε την πρόσβασή σας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x