Gossip

Έχουν και λεφτά, εκτός από ομορφιά (pics)

Τη λίστα με τα «new entry» καλύτερα αμειβόμενα μοντέλα στον κόσμο ανακοίνωσε το αμερικάνικο επιχειρηματικό περιοδικό «Forbes», με την Κέιτ Άπτον να είναι ψηλά στη σχετική λίστα. Ποιες την ακολουθούν.

Τη λίστα με τα καλύτερα αμειβόμενα μοντέλα στον κόσμο, τα οποία συνολικά παίρνουν περισσότερα από 140 εκατ. ευρώ, έφερε στην επιφάνεια το «Forbes».

Ωστόσο, το αμερικάνικο επιχειρηματικό περιοδικό στέκεται περισσότερο στα κορίτσια που μπήκαν στη σχετική κατάταξη τη φετινή σεζόν.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Κέιτ Άπτον με τις ετήσιες αποδοχές της να φτάνουν τα 7 εκατ. δολάρια (5.24 εκατ. ευρώ) και, μάλιστα, κατάφερε φέτος να συμμετάσχει και στην ταινία «The Other Woman» μαζί με την Κάμερον Ντίας.

inner

Την Αμερικανίδα ακολουθεί η συμπατριώτισσά της, Κάρλι Κλος, η οποία μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να βγάλει 4 εκατ. δολάρια (2.99 εκατ. ευρώ), με το 22χρονο μοντέλο να έχει υπογράψει συμφωνία με τη «Victoria Secret».

inner

Την τέταρτη και πέμπτη θέση καταλαμβάνουν οι Βρετανίδες, Κάρα Ντελεβίνγκ, και Τζούρνταν Νταν, έχοντας 4 εκατ. δολάρια (2.99 εκατ. ευρώ) και 3,5 εκατ. δολάρια (2.62 εκατ. ευρώ) αντίστοιχα.

inner

inner

Την πεντάδα κλείνει η νεοφώτιστη Πολωνέζα, Άνια Ρούμπικ, η οποία κερδίζει 3,5 εκατ. δολάρια (2,62 εκατ. ευρώ).

inner

Το νεότερο πρόσωπο, όμως, είναι η εναλλακτική 20χρονη Λίντσεϊ Γουΐξον, η οποία παίρνει περίπου 3 εκατ. δολάρια ετησίως (2.24 εκατ. ευρώ), έχοντας όλο το μέλλον μπροστά της για να αυξήσει περισσότερο τα χρήματά της στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x