Το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας που διεξάγονται στο Μπουένος Άιρες είναι ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης.

Μετά και την 9η ιστιοδρομία της κατηγορίας TECHNO 293 ο ιστιοπλόος του Ν.Ο. Β. όχι μόνο εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής βαθμολογίας των 24 σκαφών με 12 βαθμούς, αλλά πήρε και σημαντική διαφορά από τους δύο αθλητές που τον κυνηγούν. Ο 2ος Ιταλός Ν. Ρένα έχει 18 βαθμούς και ο 3ος Βρετανός Φ. Χώκινς έχει μείνει πίσω με 33 βαθμούς.

Στην 7η ιστιοδρομία ο Καλπογιαννάκης τερμάτισε 2ος, στην 8η κατέλαβε την 3η θέση και στην 9η ήταν 2ος. Ο Ελληνας αθλητής βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και δείχνει μεγάλη σταθερότητα.

Στα κορίτσια η Κατερίνα Δίβαρη ανέβηκε στην 6η θέση με 46 βαθμούς σε σύνολο 23 σκαφών. Στην 7η κούρσα τερμάτισε 6η, στην 5η ήταν 3η και στην 9η ιστιοδρομία πήρε την 1η θέση.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ