Πόλο

«Φαβορί ο Ολυμπιακός, οι περυσινές επιτυχίες θα μας συνδέουν για πάντα»

Η Μπάρμπαρα Μπούικα ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Πειραιά ως αντίπαλος για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Ζέντες, για τις οποίες μίλησε στο WaterPoloLive.

Η Ουγγαρέζα «μπόμπερ» επέστρεψε φέτος στην πατρίδα της και η κληρωτίδα την φέρνει αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό για τους «8» της Ευρωλίγκας, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στις 18 Φεβρουαρίου στον Πειραιά και τη ρεβάνς στις 11 Μαρτίου στην Ουγγαρία.

Ενόψει αυτών των κρίσιμων παιχνιδιών, η Μπούικα απάντησε στις ερωτήσεις που της έθεσε το WaterPoloLive, υπογραμμίζοντας ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος τα περσινά επιτεύγματα θα την συνδέουν για πάντα με τις «ερυθρόλευκες» πρώην συμπαίκτριές της…

-Πώς σου φάνηκε η κλήρωση της Ευρωλίγκας; Θα προτιμούσες να είχατε αποφύγει τον Ολυμπιακό;
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στον Πειραιά, εκεί όπου κερδίσαμε τόσο πολλά παιχνίδια και τόσο σημαντικούς τίτλους! Η περσινή μου σεζόν με τον Ολυμπιακό ήταν μία από τις καλύτερες της καριέρας μου».

-Ο Ολυμπιακός δείχνει πολύ δυνατός, αλλά η Ζέντες θα έχει τη ρεβάνς στην έδρα της. Υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι;
«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του ζευγαριού, αλλά αν πιάσουμε πραγματικά καλή απόδοση μπορούμε να κερδίσουμε. Θέλουμε πολύ να προκριθούμε στην τελική φάση της Ευρωλίγκας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε».

-Πώς σκέφτεσαι την επιστροφή σου στον Πειραιά ως αντίπαλος; Θα νιώσεις περίεργα;
«Φυσικά θα είναι ξεχωριστά τα συναισθήματά μου όταν θα μπω στην πισίνα για να αναμετρηθώ με τις παλιές μου συμπαίκτριες. Έχω πολλές και χαρούμενες στιγμές να θυμάμαι από την περσινή χρονιά. Μαζί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ελλάδας και το ΛΕΝ Τρόφι, επιτυχίες που θα μας συνδέουν για πάντα!»

-Έχεις επικοινωνία με τις πρώην συμπαίκτριές σου;
«Είμαστε φίλες με τα κορίτσια του Ολυμπιακού και εξακολουθώ να έχω επικοινωνία μαζί τους. Δεν μιλάμε κάθε μέρα, αλλά παραμένουμε σε επαφή και χαίρομαι όταν μαθαίνω τα νέα τους. Αυτά που ζήσαμε πέρσι μαζί, δεν ξεχνιούνται».

Πηγή: Waterpololive.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x