Χάντμπολ

«Φαβορί ο Ποσειδώνας, περνάει ο Φίλιππος»

Ο τερματοφύλακας της Βελγικής Βίζε Κώστας Γουργούμης μιλάει για τους αντιπάλους Ποσειδώνα Λουτρακίου και Φιλίππου Βέροιας

Η φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ θα είναι μια γιορτή Ελλήνων, αφού εκτός των Φιλίππου Βέροιας και Ποσειδώνα Λουτρακίου, την πρόκριση τους -με καλές προϋποθέσεις- στην οχτάδα θα διεκδικήσουν επίσης η Βάκερ Τουν του Γιώργου Χαλκίδη και η Βίζε του Κώστα Γουργούμη.
Ο Ποσειδώνας θα αντιμετωπίσει την Βέλγική Σάσια, ο Φίλιππος την Μπενφίκα, η Βάκερ Τουν την Τσέλικ (Βοσνία) και η Βίζε την Ντούκλα Πράγας.

Ο διεθνής πορτιέρο της Βελγικής ομάδας μίλησε στο sport-fm.gr για τις σημερινές κληρώσεις, δίνοντας τον τίτλο του φαβορί σε Ποσειδώνα και Φίλιππο. «Ο Ποσειδώνας έχει πολύ μεγάλη ευκαιρία. Δεν νομίζω να του ξαναπαρουσιαστεί τόσο βατός αντίπαλος για να περάσει στα προημιτελικά. Η Σάσια κάνει κακή χρονιά, είναι ομάδα που δεν αρέσκεται στην τακτική και δέχεται 28-35 γκολ σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω από το πρώτο ματς ο Ποσειδώνας μπορεί να καθαρίσει την πρόκριση με μία μεγάλη διαφορά. Επίσης ο φετινός Φίλιππος έχει πολλές πιθανότητες απέναντι στην Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι είναι καλοί, αλλά όχι σε βαθμό που να μπορούν να απειλήσουν έναν σοβαρό Φίλιππο που έχει παίκτες με προσωπικότητες».

Αναφορικά με την κλήρωση της Βίζε, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είπε: «Εμείς πήραμε μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Μεταλοπλάστικα στον προηγούμενο γύρο και με πολύ κακή διαιτησία στο δεύτερο παιχνίδι στη Σερβία. Θα παίξουμε με την Τσέχικη Ντούκλα Πράγας, οι πρώτες πληροφορίες που έχουνε είναι πως είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το σίγουρο είναι ότι πάμε για την πρόκριση και πιστεύω έχοντας πολλές πιθανότητες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x