Μαχητικά Αθλήματα

Έχασε τη νίκη αλλά κέρδισε τον σεβασμό ο Κοσμάς (video)

Στο Karate Combat που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/7 στην Αθήνα, ο Νίκος Κοσμάς δεν κατάφερε να κερδίσει, έπαιξε όμως τρομερά τραβώντας τα βλέμματα...

Στη μάχη ρίχτηκε ο Νίκος Κοσμάς κόντρα στον Μαροκινό Ρέντα Μεσαουντί το Σάββατο 28 Ιουλίου στην διοργάνωση Karate Combat που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο Έλληνας αθλητής καράτε έχασε με νοκ αουτ στον τρίτο γύρο, παρόλα αυτά κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και να καθηλώσει τους θεατές.

Στον πρώτο γύρο ο Μαροκινός αθλητής έβαλε δύσκολα στον Νίκο Κοσμά, μετά από ένα δυνατό λάκτισμα και ένα δεξί overhand. Παρόλα αυτά ο Έλληνας πρωταθλητής συνέχισε την προσπάθεια και σε κάθε ευκαιρία έβγαζε σερί επιθέσεων κυρίως με ίσιες γροθιές.

Στον δεύτερο γύρο ο Νίκος Κοσμάς έδειξε να το θέλει πολύ αφού μπήκε πιο δυναμικά καταφέρνοντας να πάει κάτω τον αντίπαλο πιάνοντας του το πόδι μετά από ένα λάκτισμα.

Στον τρίτο γύρο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο καλά για τον Έλληνα καρατέκα αφού μετά από ένα αριστέρο hook έπεσε παροδικά. Αν και είχε τη θέληση αλλά και τις δυνάμεις να συνεχίσει ο διαιτητής έκρινε πως ο αγώνας έπρεπε να διακοπεί έτσι ώστε να προστατευθεί η υγεία του αθλητή.



Επιμέλεια: Νικολέττα Γκαρέτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x