Αγγλία

«Κόπηκα στα ιατρικά για την Hyde FC»

Το ενδεχόμενο να βρει κάποιον περισσότερο «δυνατό» κωδικό για τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πρέπει να εξετάσει ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος έπεσε ξανά θύμα επίθεσης χάκερ.

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε χαμός στα Social Media από ένα σχόλιο του Ρανταμέλ Φαλκάο στο Twitter, όπου δήλωνε χαρούμενος για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λίγα λεπτά αργότερα το tweet δεν υπήρχε στον λογαριασμό του Κολομβιανού φορ και όλοι πίστεψαν ότι το έκανε για να μην έχει πρόβλημα μέχρι να υπογράψει στους «μερένχες».

Τελικά αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για επίθεση χάκερ!

Τη Δευτέρα, μέρα κατά την οποία όλοι περίμενα πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής άσος της Μονακό, στο προφίλ του στο Twitter ανέβηκε άλλο σχόλιο που ενημέρωνε πως κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις για να πάει στην Hyde FC (ομάδα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Αγγλίας) και για αυτό τον λόγο θα πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε τις επίμαχες φωτογραφίες





Το ερώτημα είναι: μήπως τελικά ο Φαλκάο πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να βάλει έναν πιο «δυνατό» κωδικό στο Twitter, ώστε να μην έχει πρόβλημα ο ίδιος και όσοι τον ακολουθούν να μην πέφτουν θύματα της απάτης που δημιουργείται εις βάρος του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x