F1

Φερστάπεν: «Θα συνεργαζόμασταν άψογα με τον Λεκλέρκ, αν ήμασταν στην ίδια ομάδα»

«Άναψε φωτιές» με τις δηλώσεις του ο Ολλανδός πιλότος.

Την πεποίθηση του πως θα μπορούσε να αποτελέσει ένα εξαιρετικό αγωνιστικό δίδυμο με τον Σαρλ Λεκλέρκ εξέφρασε ο Μαξ Φερστάπεν, έχοντας ακόμα νωπή στο μυαλό του τον θρίαμβο του Μονεγάσκου στη Μόντσα.

«Ο Σαρλ και εγώ θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε άψογα αν ήμασταν στην ίδια ομάδα. Αμφότεροι θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν θα αρνηθώ ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν συγκρούσεις, αλλά δεν θα είχαν καμία σχέση με αυτά που συνέβησαν μεταξύ του Χάμιλτον και του Ρόσμπεργκ στη Mercedes» ανέφερε ο «Mad Max», προκαλώντας αίσθηση στην κοινή γνώμη.
Δεν αποτελεί μυστικό πως οι δύο πιλότοι αποτελούν την αφρόκρεμα της νέας γενιάς, με τον πάλαι ποτέ οδηγό της F1, Τζιανκάρλο Φισικέλα, να είναι κάθετος όσον αφορά την εξέλιξη τους: «Υπάρχουν τόσοι οδηγοί που σε λίγα μόνο χρόνια έχουν γράψει ιστορία στη Formula 1. Η νέα γενιά πλησιάζει γρήγορα. Αν ήμουν επικεφαλής κάποιας ομάδας, σίγουρα θα πόνταρα στους Λεκλέρκ και Φερστάπεν».

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο αν συνυπολογιστεί ότι ο Φερστάπεν δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Red Bull για μετά το 2020, την ίδια ώρα που η Ferrari δείχνει να «δένει» μακροπρόθεσμα τον Λεκλέρκ, τριπλασιάζοντας τις αποδοχές του σε εννιά εκατομμύρια ετησίως.

Επιμέλεια: Γιάννης Γιανναράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x