F1

Φέτελ: «Δεν μου αρέσει που με περνά ο Ρικιάρντο»

Αυτοκριτική έκανε ο Σεμπάστιαν Φέτελ που μέχρι τώρα φέτος βλέπει την… πλάτη του Ντάνιελ Ρικιάρντο στη Red Bull, ενώ αισιοδοξεί για το Grand Prix της Σανγκάης.

Ο «νέος» Ντάνιελ Ρικιάρντο έχει βάλει μέχρι τώρα φέτος τα γυαλιά στον «παλιό» της Red Bull Σεμπάστιαν Φέτελ κι αυτό δεν αρέσει στον παγκόσμιο πρωταθλητή, που πάντως αναγνωρίζει πως μόνος υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο ίδιος.

«Φέτος είναι όλα διαφορετικά. Ο Ντάνιελ κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει σταθερά καλή παρουσία. Μέχρι τώρα παίρνει το μάξιμουμ από το μονοθέσιο, ενώ εγώ αντιμετωπίζω προβλήματα. Κι επειδή έχουμε το ίδιο μονοθέσιο, αν με κερδίζει το κάνει δίκαια. Αυτό φυσικά και δεν μου αρέσει και γνωρίζω πως πρέπει να τα πάω καλύτερα», δήλωσε ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής.

Όσο για το 2-3 που έκανε με τον ομόσταβλό του στις κατατακτήριες με χρόνο πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον και μπροστά από τον Νίκο Ρόσμπεργκ είπε: «Πιστεύω πως είμαστε στην καλύτερη θέση από την αρχή της σεζόν για να δυσκολέψουμε τη Mercedes. Καταφέραμε να μπούμε ανάμεσά τους κι έχουμε μια καλή ευκαιρία μπροστά μας. Λένε πως ο καιρός θα είναι καλός, αλλά ποτέ δεν μπορείς να εμπιστευτείς τις προγνώσεις αυτές. Ελπίζω να τελειώσουμε όσο καλά αρχίσαμε αυτό το σαββατοκύριακο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x