Stoiximan Super League

«Φεύγει απ’ τον Ολυμπιακό ο Μανωλάς»

Την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά απ' τον Ολυμπιακό προανήγγειλε ο μάνατζέρ του. «Για Γιουβέντους δεν γνωρίζω κάτι», ήταν τα λόγια του. Το sport-fm.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του διεθνή στόπερ.

«Φωτιά» σε μια πιθανή μεταγραφή του Κώστα Μανωλά βάζουν οι Ιταλοί!

Όπως μεταδίδει το «tuttomercatoweb», ο εκπρόσωπος του αμυντικού του Ολυμπιακού δήλωσε στην εν λόγω ιστοσελίδα πως ο πελάτης του θα φύγει οριστικά απ’ τους πρωταθλητές Ελλάδας!

«Σχετικά με τη Γιουβέντους δεν γνωρίζω κάτι αυτή τη στιγμή. Κανείς απ’ την ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Ίσως να ΄χουν μιλήσει απευθείας με τον Ολυμπιακό, αλλά εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάτι. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι ο Μανωλάς θα πάει σε άλλη ομάδα σίγουρα αυτό το καλοκαίρι. Τη τιμή δεν την ξέρω, αυτό το γνωρίζει μόνο ο Ολυμπιακός», φέρεται να είναι τα λόγια του Γιάννη Ευαγγελόπουλου!

Το sport-fm.gr πάντως, λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Μανωλά, ο οποίος ξεκαθάρισε πως το σχόλιό του περί αποχώρησης του παίκτη από τους Πειραιώτες αποτελεί προσωπική εκτίμηση του ίδιου και όχι σιγουριά, όπως το παρουσιάζουν οι Ιταλοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x