Δελτία Τύπου

Φιλανθρωπικός αγώνας επωνύμων στο Παλαιό Φάληρο

Ο μεγάλος άσος του ελληνικού ποδοσφαίρου και προπονητής πλέον Νίκος Αναστόπουλος θα συμμετάσχει στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα

Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Παλαιού Φαλήρου, Βίκυς Ανδρικοπούλου, ο Μάρκος Σεφερλής μαζί με επώνυμους τραγουδιστές, ηθοποιούς, ποδοσφαιριστές και παρουσιαστές παίζουν μπάλα , την Δευτέρα 20 Μαΐου στις 17:30, στο γήπεδο «ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ» στην περιοχή Τροκαντερό Παλαιού Φαλήρου με σκοπό την ενίσχυση της Στέγης Θηλέων Παλαιού Φαλήρου «ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ο μεγάλος άσος του ελληνικού ποδοσφαίρου και προπονητής πλέον Νίκος Αναστόπουλος θα συμμετάσχει στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα θυμίζοντάς μας σημαντικές και συγκινητικές στιγμές από την επιτυχημένη του καριέρα.

Η συμμετοχή του στον Συνδυασμό ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ της Βίκυς Ανδρικοπούλου ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος δημιουργεί αναμφίβολα μεγάλες προσδοκίες στην αναβάθμιση του αθλητικού τομέα στην πόλη.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής αλλά και όλων των συμμετεχόντων, έχοντας κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη και την προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας, είναι τα έσοδα και τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν να ενισχύσουν την Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου «ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και τη Στέγη Νέων Παλαιού Φαλήρου, παράρτημα ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η Βίκυ Ανδρικοπούλου με 25ετή θητεία και πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ως η πρώτη γυναίκα Υποψήφια Δήμαρχος στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου για ακόμα μια φορά δίνει το στίγμα της μέσω φιλανθρωπικών κι εθελοντικών δράσεων προκειμένου να θεσμοθετήσει στην πόλη που υπηρετεί την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x