Ελλάδα

Φιλικός «περίπατος» για ΠΑΟΚ

Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για τους δυο προπονητές προέκυψαν από το φιλικό του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στην Πυλαία, με τον «Δικέφαλο» να επικρατεί 99-80.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για τέσσερα δεκάλεπτα, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 83-71 στον κανονικό αγώνα και στο έξτρα δεκάλεπτο το επί μέρους σκορ ήταν 16-9.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 40-22 μετά τα μέσα της δεύτερης περιόδου, τα Τρίκαλα με σερί 0-18 ισοφάρισαν 40-40 στη λήξη του ημιχρόνου και ξεκίνησαν με νέο σερί το δεύτερο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκαν 40-44. Εκεί ήρθε η αντίδραση του «Δικεφάλου», που πήρε ξανά το προβάδισμα και έφτασε στην επικράτηση.

Στο έξτρα δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε αρχικά με τους Λιάπη, Βουτσίτσεβιτς, Δέδα, Κώττα και Καλλέ και τα Τρίκαλα με Ματαλόν, Σαπ, Λεκάκη, Γιούιν και Θώδο.


Τα δεκάλεπτα: 20-14, 40-40, 58-57, 83-71, 99-80

ΠΑΟΚ: Payne 13, Cooper, Χαραλαμπίδης 10 (2), Τσόχλας 11 (3), Vucicevic 3 (1), Τσαϊρέλης 8, Δέδας 23 (7), Μαργαρίτης, Καλλές 6, Μπόγρης 12, Κασελάκης 7 (2), Λιάπης 5 (1), Κώττας 1

ΤΡΙΚΑΛΑ BC Aries: Ewing 16 (3), Evans 4, Δεληγιάννης 6, Sapp 14 (2), Porrini 7, Νικολόπουλος 5 (1), Ματαλόν 2, Perinusic 7 (1), Πάνος 17, Λεκάκης 2, Θώδος


Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χάρης Μαρκόπουλος σχολίασε πως: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι προετοιμασίας για μας που θέλαμε μετά από μία μεγάλη αποχή, να αλλάξουμε παραστάσεις και να δούμε που βρισκόμαστε. Κατά διαστήματα, δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, είχαμε και διαστήματα που είναι καλό να τα δούμε ξανά και να βελτιωθούμε για τη συνέχεια.

Τα Τρίκαλα είναι ομάδα που εκμεταλλεύεται τα λάθη του αντιπάλου και αυτό είναι καλό για μας, για να καταλάβουμε ότι κάθε λάθος κοστίζει και, εάν δεν έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι, μπορεί να αντιμετωπίσουμε προβλήματα».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φλεβαράκης επισήμανε πως: «Το φιλικό ήταν χρήσιμο, ώστε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας και να μπορέσουμε να έχουμε καλή εικόνα στις δύο τελευταίες υποχρεώσεις μας για το πρωτάθλημα.

Εχουν εκφραστεί θετικά οι ιθύνοντες της ομάδας για ανανέωση της συνεργασίας μας, αλλά είναι ακόμη νωρίς, θα δούμε. Μετράει στη σκέψη μου το πόσο μας έχει "αγκαλιάσει" η πόλη, τα παιδιά και εμένα προσωπικά. Είναι πολλά τα θετικά, αλλά και αρκετά αυτά που χρειάζεται να αλλάξουν στον σύλλογο. Στην απόφασή μου, θα παίξει ρόλο και το αν μπορέσω ή όχι να εργαστώ τη νέα περίοδο στο εξωτερικό».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x