Στίβος

Φιλιππίδης:«Ήμουν καλά αλλά όχι όσο θα ήθελα»

Στην ατυχία που τον άφησε πίσω στάθηκε ο Κώστας Φιλλιπίδης αμέσως μετά την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ. Αποστολή: Γρηγόρης Ποζιός

Όχι απογοητευμένος αλλά ούτε και χαρούμενος με την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ εμφανίστηκε ο Κώστας Φιλιππίδης.

Αποστολή στο Μπέρμιγχαμ: Γρηγόρης Ποζιός

Ο Έλληνας αθλητής που πέρασε με επιτυχία το 5,70 αλλά απέτυχε στα 5,80και τα 5,85 τόνισε πως πάλεψε για το μετάλλιο αλλά δεν ήταν στην κατάσταση που θα ήθελε να είναι. Ακόμα τόνισε οτι φάνηκε πως αυτό που συνέβη στο μίτινγκ στο Κλερμόν δεν ήταν εύκολο να ξανασυμβεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Φιλιππίδη:

«Δεν είχε καμία σχέση με το Κλερμόν, δεν είναι θέμα πίστας, είναι παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά ακόμα και εκεί είναι θέμα ημέρας. Ξέραμε οτι θα είχε καθυστερήσεις, είχαμε δει το πρόγραμμα αλλά εντάξει δεν μας επηρέασε. Το θέμα είναι οτι εγώ μετά το 5,85 που έκανα είχα μια ατυχία στην προπόνηση το οποίο με άφησε αρκετά πίσω. Σήμερα βέβαια ήμουν καλά, αλλά όχι έτσι όπως θα ήθελα να είμαι. Εγώ το πάλεψα και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο 5,80 έπρεπε να το αφήσω και να πάω στο 5,85 και να κάνω την υπέρβαση για να μπω στα μετάλλια. Δεν σταματάμε όμως συνεχίζουμε, σαφώς είναι μέσα στα πλάνα όλα.Δεν ήρθα για να βγω πέμπτος εγώ ήρθα για το μετάλλιο, αλλά έτσι όπως πήγε σήμερα αλλά και με τον τραυματισμό που με πήγε πίσω δεν ήρθε αυτό που ήθελα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x