Χάντμπολ

Φινάλε με Κουρέτα ο ΓΑΣ Καματερού

Εννέα μεταγραφές για την νεοφώτιστη ομάδα της Handball Premier

Όπως και η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ Καματερού, έτσι και η ανδρική ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της ενόψει της νέας σεζόν που θα την βρει στην Handball Premier.

Με στόχο την παραμονή, ο ΓΑΣΚ πραγματοποίησε εννέα μεταγραφές, με τελευταία αυτή του Αλέξανδρου Κουρέτα, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας με την HF AIFK, ενώ τα περασμένα χρόνια έπαιξε στον ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ, αλλά και στην ΑΕΚ με την οποία τη σεζόν 2012-2013 κατέκτησε το νταμπλ.

Η ανακοίνωση: «Ο ΓΑΣ Καματερού ανακοινώνει την μεταγραφή του αθλητή Αλέξη Κουρέτα. Καλωσορίζουμε τον Αλέξη στην οικογένεια του Καματερού και του ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά με υγεία».

Από την πλευρά του ο 24χρονος (1,85 μ.) δεξιός ίντερ σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας του Γ.Α.Σ Καματερού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Στέφανο Σταμούλη και τον κ. Λεωνίδα Ιωάννου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με επέλεξαν μετά από τον σοβαρό τραυματισμό μου. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρόνια με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Έτσι το ρόστερ του ΓΑΣ Καματερού για την περίοδο 2017-2018 διαμορφώνεται ως εξής:
Τερματοφύλακας: Μαγκαφουράκης, Βλαχοθανάσης, Κότσιρας, Πανόπουλος, Τσιμησακάκης, Φαλτσέτας
Δεξί εξτρέμ: Τότος, Σκοδριάνος, Γκλάβας
Δεξί ίντερ: Κουρέτας, Βαμβακούσης
Αριστερό ίντερ: Λαδάκης, Μιμήκος, Βορύλλας, Θεοφιλάτος
Αριστερό εξτρέμ: Ακάλεστος, Σαμαράς, Πιτερός
Πλέι μέικερ: Μελετάκος, Μπούτος, Καμπουράκης
Πίβοτ: Χελιώτης, Κλεώπας, Μπαλάσκας, Χριστόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x