Στίβος

Φοβερός Καραΐσκος στον ημιμαραθώνιο: Νικητής με νέο ρεκόρ διαδρομής

Με το φοβερό ρεκόρ του Παναγιώτη Καραΐσκου ολοκληρώθηκε ο όγδοος ημιμαραθώνιος.

Αγώνας γιορτή, με τεράστια συμμετοχή και ρεκόρ, ήταν ο φετινός Ημιμαραθώνιος Αθήνας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Καραΐσκος, ο οποίος πήρε την πρώτη του νίκη σε διοργάνωση, τερματίζοντας σε 1 ώρα 08.04, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ αγώνων, αφού βελτιώνει το 1.08.30 του Κώστα Γκελαούζου από το 2018.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο έμπειρος Θοδωρής Αναγνώστου, ο οποίος τερμάτισε σε 1 ώρα 08.30, όσο και το προηγούμενο ρεκόρ διαδρομής. Η τριάδα των ανδρών έκλεισε με τον Χαράλαμπο Πιτσώλη, ο οποίος έκανε πολύ καλό αγώνα και με 1 ώρα 08.38.

Τον αγώνα του Ημιμαραθωνίου παρακολούθησε και ο Κώστας Γκελαούζος, ο οποίος συμμετείχε μάλιστα στις απονομές. "Χαίρομαι που ο Παναγιώτης βελτίωσε το ρεκόρ μου, μου δίνει επιπλέον κίνητρο να βρεθώ του χρόνου στην γραμμή εκκίνησης. Με τον Παναγιώτη, μπορεί να μην είμαστε στο ίδιο γκρουπ, ωστόσο πολλές από τις προπονήσεις τις κάνουμε παρέα", είπε ο Γκελαούζος.

Την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση πέτυχε η Στεφανία Λεοντιάδου, μία από τις πιο έμπειρες και σταθερές αθλήτριες των τελευταίων ετών στο αγώνισμα, με χρόνο 1.20.43. Στη δεύτερη θέση έμεινε η Πολωνή Ναταλία Μιερζλίκιν με 1.22.01 και στην τρίτη η Σόνια Τσεκίνημε 1.22.18. .

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x