Αγγλία

«Φόλα» Γιουνάιτεντ ο Κιμ Γιονγκ Ουν!

Φανατικός φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δηλώνει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος διέταξε η κρατική τηλεόραση να μεταδίδει μόνο αγώνες της ομάδας του Φαν Χάαλ.

Μεταξύ των εκατομμυρίων φίλων που έχει χάρη στις επιτυχίες της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –τουλάχιστον στην εποχή προ Μόγιες και Φαν Χάαλ- είναι κι ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός τύπος.

Ο γεννημένος από… μονόκερο, όπως έχει επιβεβαιωθεί από τους επιστήμονες της χώρας, εκτός από λάτρης του μπάσκετ και κολλητός του Ντένις Ρόντμαν, γουστάρει να βλέπει και μπαλίτσα. Όχι, όμως ό,τι κι ό,τι αλλά μόνο τους «κόκκινους διαβόλους».

Έτσι, έδωσε εντολή στην κρατική τηλεόραση να μεταδίδει ζωντανά μόνο τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας, κάτι που φυσικά θα γίνεται παράνομα μέσω… stream, αφού η Βόρεια Κορέα δεν είναι δυνατόν να συναλλάσσεται με τη Δύση και να πληρώνει για δικαιώματα και τέτοια καπιταλιστικού τύπου κατασκευάσματα…

Ευτυχώς, μάλλον δεν είδε το διασυρμό με 4-0 από τη ΜΚ Ντονς, γιατί αλλιώς ένας θεός ξέρει τι μπορεί να έκανε πάνω στην τρέλα του. Όσο για τον Φαν Χάαλ και τους παίκτες του, ίσως η σκέψη και μόνο για το πώς θα αντιδράσει στην επόμενη ήττα, ενδεχομένως να τους βοηθήσει σύντομα να βρουν τη φόρμα τους… Ειδάλλως, το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος να είναι πιο κοντινό από ό,τι νομίζουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x