Πόλο

Φουντούλης: «Αντιδράσαμε και δείξαμε την ανωτερότητά μας»

Στη σωστή αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού μετά την ήττα στον δεύτερο τελικό της Α1 πόλο ανδρών από τη Βουλιαγμένη απέδωσε την έβδομη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου ο Γιάννης Φουντούλης.

Ο κορυφαίος Έλληνας πολίστας τόνισε πως πέτυχαν αυτό που ήθελαν και πάνε με διαφορετική ψυχολογία στο φάιναλ φορ του Ανόβερου την επόμενη εβδομάδα, στάθηκε στη δυσκολία της επανάληψης του περυσινού θριάμβου, όμως θεωρεί έχουν τη δυναμική και τους παίκτες για να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά: «Μετά από μια ήττα και μια κακή εμφάνιση, η οποία μας ταρακούνησε, ο Ολυμπιακός αντέδρασε και ήρθαν οι δυο νίκες με καλύτερες εμφανίσεις που "σφράγισαν" την ανωτερότητα της ομάδας μας.

Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα που το θέλαμε πάρα πολύ και πάμε την επόμενη εβδομάδα στο Ανόβερο για τον μεγάλο στόχο της χρονιάς, ώστε να μείνουμε εκεί που φτάσαμε πέρυσι. Είναι πολύ δύσκολο να επαναλάβουμε τον περυσινό θρίαμβο, ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και ονειρευόμαστε.

Όχι μόνο ονειρευόμαστε, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα ξανακαταφέρουμε. Σίγουρα είναι δύσκολο, μόνο η Προ Ρέκο το έχει καταφέρει να μείνει στην κορυφή δυο συνεχόμενες χρονιές, όμως ο Ολυμπιακός έχει τη δυναμική, τους παίκτες και το "μέταλλο", ώστε να ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση».

Ο Γιόσιπ Πάβιτς τόνισε πως: «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που γράφει ιστορία. Γράφει ιστορία με τους τίτλους που κατακτά, όπως το σημερινό πρωτάθλημα. Αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι για τον ευρωπαϊκό μας στόχο.

Σήμερα θα γιορτάσουμε, γιατί είναι ένας τελικός που κερδίσαμε και από αύριο θα συγκεντρωθούμε στον μεγάλο στόχο της χρονιάς. Το σημαντικό είναι που πήραμε τον τίτλο και πετύχαμε ένα ακόμα νταμπλ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x